Een hele doses bruiloft inspiratie

Leestijd 5,7 Minuten

Een hele doses bruiloft inspiratie

Een hele doses bruiloft inspiratie om de trouwdag je eigen te maken!

candybar bruiloft inspiratie

 

Om je eigen bruiloft te vormen heb je bruids inspiratie nodig. Op deze pagina kan je van alles vinden van trouwtaarten tot trouwkapsels.

Trouwtaarten

 

Niets zegt zoveel over het bruidspaar dan deze kunstwerken! Vaak kan je aan de bruidstaart zien hoe het bruidspaar is, qua stijl, grootte en natuurlijk de smaak. Zoals je kan zien zijn er heel veel verschillende stijlen zoals: Taarten met bloemen en veel details of met een laag fondant of juist eenvoudig. Vaak kan je de stijl van de taart terug vinden in bijvoorbeeld de kaart, decoraties en/of alles wat met de dag te maken heeft. Soms zitten er ook grapjes in verwerkt zoals bij de taarttoppers of de kleine details van de taart zelf. Het is jou smaak!

Haartrends

 

Style is iets van jou en dat gaat zeker op bij je haar. De meeste mensen zullen als eerste naar de jurk kijken en daarna meteen naar je kapsel.  Een goede voorbereiding is geruststellend om te hebben. Pinterest staat vol kapsels. Dit helpt om het aan de kapper te laten zien, zodat deze weet wat je precies wilt. Stylen  zoals opgestoken, krullend of met details in je haar. Bijvoorbeeld: bloemen of sieraden. Een proefsessie bij de kapper is slim om in te plannen, zodat je samen met de kapper kan bespreken wat je precies wilt en wat er allemaal gedaan kan worden. Zo kan je na de proefsessie bedenken of dit kapsel bij je past.

Photobooth voor het feest

trouwideeen trouwideeën 2021

De photobooth is tijdloos. Wanneer de gasten uitgeput zijn van het dansen, kunnen ze even bijkomen bij de photobooth. Daar kunnen direct ze een foto maken, één voor hunzelf en één voor bijvoorbeeld het gastenboek of fotoslinger. De prints kunnen worden gepersonaliseerd naar de stijl van jullie trouwerij. Je hebt gelijk alle avondgasten op de foto en naarmate de avond vordert worden de foto’s steeds gekker.

De gasten en foto’s maken

Mobieltjes op je ceremonie, je ontkomt er bijna niet aan. Daarom zien wij steeds vaker een unplugged wedding voorbij komen. Dit betekent dat op de dag zelf of alleen met de ceremonie geen mobieltjes aanwezig mogen zijn. Natuurlijk wil je dat iedereen erbij is en niet met het mobieltje bezig is. Je kan het aangeven in de kaart of maakt een bordje dat bij de ceremonie geen telefoons aan staan.

Wanneer de gasten wel mogen fotograferen, is het zo fijn deze te kunnen zien. Een instagram hashtag voor de dag is altijd handig om foto’s gemaakt door de gasten op één plaats te bewaren. Geef dit van te voren aan in de uitnodiging. Hierdoor kan je op de trouwerij een hashtag slider gebruiken om ze te zien.

Do it lekker yourself

trouwideeën 2021

Of het nu is om wat te besparen of je trouwerij een personal touch te geven, DIY (Do it youself) zit hem in de voorbereiding. Van tafel decoratie tot en met de huwelijksboog. Je kan het zelf allemaal maken. Bijvoorbeeld de bloemstukken en de naamkaartjes of eigen bruidsboeket en het gastenboek met een leuke zelfgemaakte fotoframe. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles kan je zelf maken. De keuze is aan jou. Je kan het doen, laten of laten doen.

Ik hoop dat jullie wat trouwideeën of inspiratie opgedaan hebben. Alle foto’s hierboven zijn door ons gemaakt. Wil je onze portfolio zien of wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Ontdek wie wij zijn en wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

200 beste trouwfoto’s

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik een kleine studio waar ik mij met fotografie vermaak, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en wat leven brengt op deze website.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

One Comment

  1. Justin Manders 14 januari 2020 at 16:00 - Reply

    Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie iets gehad aan deze trouwideeën? Ik ben reuze benieuwd wat jullie van plan zijn te doen. Laat het ons weten!

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant