De mooiste bloemen haarband

Leestijd 3,9 Minuten

De bloemen haarband

Een bloemen haarband is een accessoires wat erg opvalt maar wanneer deze goed toegepast word met de gehele stijl maakt het alles compleet. Hieronder staan 4 verschillende haarbanden en de link waar je ze kan kopen.

Wanneer je de bloemen haarband draagt.

Een goed moment om een haarband te dragen is ergens waar je jezelf vrij wilt voelen. Denk aan als bruid bij je bruiloft of een festival of ander feest. Tijdens een fotoshoot werkt een haarband ook goed. Kies er één die past voor de gelegenheid.

Echt vs Kunst

Het voordeel van een kunst haarband is dat ze de hele dag perfect zitten. Zo hoef je geen zorgen te maken dat ze bij warm weer allemaal gaan hangen. Wat ook een grote plus is, is dat je de haarband kan bewaren voor de volgende keer.

De voordelen van een echte bloemen is dat ze simpel niet nep zijn. Ze voelen, ruiken en zien eruit als de bloemen. Als je dit liever zou willen dan kan je dit vragen bij de bloemenwinkel.

Zelf een haarband maken

Doe je het liever zelf? Wat je nodig hebt is:

  • Dun ijzerdraad
  • Schaar
  • Bloemen (Die je zelf hebt gekozen)
  • Lint
  • Eventueel een smalle haarband

Om te beginnen: Pak de ijzerdraad en meet de lengte van de haarband. Zorg ervoor dat er een lus zit aan beide kanten om daar de tint doorheen te halen. Ga voor minimaal 4 ijzerdaden dik. Draai lint om het ijzerdraad. Voeg nu de bloemen toe aan de haarband en maak ze vast met ijzerdraad. Als laatst kan je nu een lint door de twee lusjes halen en aan elkaar maken zodat de haarband blijft zitten.

Kunst bloemen haarband met rozen, madeliefjes, fruit en met een rode lint.

Kopen

Kunst bloemen haarband van de maretak plant met witte lint.

Kopen

Kunst haarband met bosterren, diamanten en gouden bladeren.

Kopen

Kunst bloemen haarband met rozen, madeliefjes en een witte lint.

Kopen

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

200 beste trouwfoto’s

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik een kleine studio waar ik mij met fotografie vermaak, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en wat leven brengt op deze website.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant