Jeffrey & Larissa | Mijn Torpedoloods in Hoek van Holland

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 19-01-2020Laatst bijgewerkt: 06-12-2020Door Categorieën: Trouwfotografie1 ReactieTags: , ,

Jeffrey & Larissa | Mijn Torpedoloods in Hoek van Holland

Leestijd 2 Minuten

De eerste trouwerij van 2020 is een feit! Het was een dag met echt Hollands weer. Het weer sloeg op het juiste moment om want precies toen Larissa naar het altaar liep kwam de zon door de ramen heen. Gelukkig hebben wij ook het weer mee gehad tijdens het fotograferen al was het behoorlijk fris. Het was onwijs bijzonder om erbij te mogen zijn.

Locatie: Mijn torpedoloods 

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Een Commentaar

  1. Nathalie 19 januari 2020 op 22:14 - Antwoord

    Deze dag was erg leuk om mee te maken. Van het begin van de dag tot het einde met het feest. Er gebeurde zoveel verschillende dingen. De dag begon met miezer, maar tijdens de ceremonie kwam de zon ineens door. Daarom konden wij alsnog foto’s maken op bij Maeslandkering op de heuvel daarnaast. Tijdens het feest waren er ook veel verschillende momenten die er gebeurde, zoals het boeket en kousenband gooien.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant