Jeffrey & Larissa | Mijn Torpedoloods in Hoek van Holland

Leestijd 3,3 Minuten

De eerste trouwerij van 2020 is een feit! Het was een dag met echt Hollands weer. Het weer sloeg op het juiste moment om want precies toen Larissa naar het altaar liep kwam de zon door de ramen heen. Gelukkig hebben wij ook het weer mee gehad tijdens het fotograferen al was het behoorlijk fris. Het was onwijs bijzonder om erbij te mogen zijn.

Locatie: Mijn torpedoloods 

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

Portfolio bekijken

Over de auteur: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wilt zien. Hier kan je mijn hele portfolio bekijken. Volgens mij heb ik het leukste beroep van de wereld. Samen met Nathalie fotografeer ik nu iets meer dan 7 jaar en ik heb het meeste geleerd door veel mensen te leren kennen. De camera vind ik dan ook maar een gereedschap en juist de mensen maken de foto.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

Een Commentaar

  1. Nathalie 19 januari 2020 op 22:14 - Antwoord

    Deze dag was erg leuk om mee te maken. Van het begin van de dag tot het einde met het feest. Er gebeurde zoveel verschillende dingen. De dag begon met miezer, maar tijdens de ceremonie kwam de zon ineens door. Daarom konden wij alsnog foto’s maken op bij Maeslandkering op de heuvel daarnaast. Tijdens het feest waren er ook veel verschillende momenten die er gebeurde, zoals het boeket en kousenband gooien.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant