Jeffrey & Larissa | Mijn Torpedoloods in Hoek van Holland

Leestijd 3,3 Minuten

De eerste trouwerij van 2020 is een feit! Het was een dag met echt Hollands weer. Het weer sloeg op het juiste moment om want precies toen Larissa naar het altaar liep kwam de zon door de ramen heen. Gelukkig hebben wij ook het weer mee gehad tijdens het fotograferen al was het behoorlijk fris. Het was onwijs bijzonder om erbij te mogen zijn.

Locatie: Mijn torpedoloods 

Iemand die dit artikel kan gebruiken?

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik ook een kleine studio, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat dan zal ik deze snel beantwoorden.
Bekijk de 200 beste foto’s

One Comment

  1. Nathalie 19 januari 2020 at 22:14 - Reply

    Deze dag was erg leuk om mee te maken. Van het begin van de dag tot het einde met het feest. Er gebeurde zoveel verschillende dingen. De dag begon met miezer, maar tijdens de ceremonie kwam de zon ineens door. Daarom konden wij alsnog foto’s maken op bij Maeslandkering op de heuvel daarnaast. Tijdens het feest waren er ook veel verschillende momenten die er gebeurde, zoals het boeket en kousenband gooien.

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant