Muziek voor jullie trouwerij

Muziek voor jullie trouwerij

De afgelopen 5 jaar dat wij trouwerijen hebben fotograferen hebben wij heel wat muziek beluisterd. Tijdens de make-up luister je eigen muziek maar wanneer het gaat om de ceremonie of het feest wil je een bepaalde sfeer creëren. Met deze lijstjes krijgen jullie heel wat inspiratie. Ik hoop dat er iets tussen staat voor jullie en heb je zelf wat suggesties? Laat deze dan achter met een berichtje onder deze pagina.

Bonus tips voor de ceremonie:
1. Neem een back-up usb-stick mee naar de ceremonie en vraag hoe je muziek kan afspelen. Wij hebben te vaak de ceremonie muziek gehoord via een telefoon.
2. Bereken hoelang het nummer moet zijn zodat het nummer mooi eindigt wanneer jullie beide zijn aangekomen. Maak het wel iets langer dan nodig is.

Muziek voor:

e

Ceremonie

Feest

Ceremonie

Feest

Door |2021-04-07T13:59:56+02:00januari 25th, 2021|Categorieën: Tips, trouwideeen, Trouwmuziek|Tags: , , |1 Reactie

Over de auteur:

Hallo! De naam is Justin Manders en zover als ik mij kan herinneren heb ik altijd al een camera in mijn handen gehad. Fotografie voor mij is de focus op het idee leggen en de ervaring leuk maken. Sinds 2013 ben ik een professionele trouwfotograaf. Aan deze branche heb ik heel wat ongelofelijke momenten te danken. Je maakt heel wat mee en ik zou het voor geen goud willen ruilen.

Eén reactie

  1. Justin Manders 25 januari 2021 om 20:31- Antwoorden

    Missen wij muziek dat in het lijstje hoort te staan? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant