Muziek voor jullie trouwerij

Muziek voor jullie trouwerij

De afgelopen 5 jaar dat wij trouwerijen hebben fotograferen hebben wij heel wat muziek beluisterd. Tijdens de make-up luister je eigen muziek maar wanneer het gaat om de ceremonie of het feest wil je een bepaalde sfeer creëren. Met deze lijstjes krijgen jullie heel wat inspiratie. Ik hoop dat er iets tussen staat voor jullie en heb je zelf wat suggesties? Laat deze dan achter met een berichtje onder deze pagina.

Bonus tips voor de ceremonie:
1. Neem een back-up usb-stick mee naar de ceremonie en vraag hoe je muziek kan afspelen. Wij hebben te vaak de ceremonie muziek gehoord via een telefoon.
2. Bereken hoelang het nummer moet zijn zodat het nummer mooi eindigt wanneer jullie beide zijn aangekomen. Maak het wel iets langer dan nodig is.

Muziek voor:

e

Ceremonie

Feest

Door |2021-04-07T13:59:56+02:00januari 25th, 2021|Categorieën: Tips, trouwideeen, Trouwmuziek|Tags: , , |1 Reactie

Over de auteur:

Hallo mijn naam is Justin Manders en ik ben eigenlijk heel langzaam in fotografie gerold. Na een IT opleiding niet te hebben afgerond was ik op zoek naar iets nieuws en vulde mijn tijd op met het gene wat ik leuk vond en dat was fotografie. Later begon ik mijn opleiding bij de Fotovakschool en had mijn diploma na 3 jaar in 2013. Kort daarna ging een vriendin trouwen en toen kwamen steeds meer trouwerijen. In deze tijd heb ik veel geleerd. Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gek op het vak. De foto's die voor mij het meest betekenen zijn degene met veel emoties en dan maakt het niet uit welke gevoel dat ook is. Dat vind ik mooi.

Eén reactie

  1. Justin Manders 25 januari 2021 om 20:31- Antwoorden

    Missen wij muziek dat in het lijstje hoort te staan? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant