Trouwideeën, het zit ‘m in de details

Hebben jullie bijna alles in de puntjes geregeld voor de grote dag en zoeken jullie nog voor dat ene extra’s? Ik heb hieronder een paar leuke Trouwideeën opgeschreven die jullie trouwerij net wat meer geweldig maken dan normaal.

1. Sterretjes, bellenblaas, ballonnen met helium of confetti kanonnen.

Het leuke van deze dingen is dat iedereen met het moment meedoet. Als een soort van groepsfoto zie je dat iedereen bezig is en niet denkt aan de camera dit maakt het ook des te leuker om op de foto te zetten. Dit zijn allemaal leuke artikelen die niet veel kosten en zorgen voor heel wat plezier.

2. Een Photobooth

Zeker weten dat iedereen op de foto komt? Een photobooth is altijd een succes bij het feest. Het begint met één persoon dan twee, dan vijf. Het is simpel en verslavend. Wij leveren een photobooth  en we zien dat mensen altijd zelf op geweldige ideeën komen. Je kan allerlei dingen naast de photobooth zetten om op de foto mee te gaan.

_MG_9621

_MG_1799

3. Een levensgrote karton uitsneden van jezelf

Will je dat iedereen met jou op de foto gaat? Dan kan je zelfs een levensgrote karton uitsneden van jou of jullie maken. Dit in combinatie met de photobooth.

Kijk hier voor meer informatie

4. Bruidsduiven loslaten

Zowel de bruid als bruidegom krijgt een duif om los te laten. De duiven symboliseren samen zijn. De duiven zullen ook samen in de zelfde richting op vliegen. Hou er wel rekening mee dat in sommige gemeentes het verboden is sierduiven los te laten.

5. Helium Bruidsduiven loslaten

Hoef je niet perse echte duiven? Dan is meer voor jullie. Het voordeel van helium duiven is dat je zoveel als je wilt kan loslaten.

Bruidsduiven

6. Hou een Wedding Battle

Laat het bruidspaar tegen elkaar opnemen met een dans, quiz of iets anders. Maak er echt een show van!

Trouwidee

Zou je ons en andere bruidsparen willen helpen door jou idee aan ons door te geven? Laat dan een berichtje achter.