Photoshoot in ‘s-Gravenzande

Tijdens de Photoshoot met Tjitske hebben ik heel wat van onze apparatuur mogen gebruiken maar de meeste foto’s zijn gemaakt met de 50 mm f1.4 art lens. Als prop werd de onmisbare plant gebruikt voor de schaduwen. De foto’s  zijn gemaakt in onze studio in ‘s-Gravenzande.

Door |2020-11-07T15:27:05+01:00november 6th, 2020|Categorieën: Studiofotografie|Tags: , , , , |0 Reacties

Over de auteur:

Hallo mijn naam is Justin Manders en ik ben eigenlijk heel langzaam in fotografie gerold. Na een IT opleiding niet te hebben afgerond was ik op zoek naar iets nieuws en vulde mijn tijd op met het gene wat ik leuk vond en dat was fotografie. Later begon ik mijn opleiding bij de Fotovakschool en had mijn diploma na 3 jaar in 2013. Kort daarna ging een vriendin trouwen en toen kwamen steeds meer trouwerijen. In deze tijd heb ik veel geleerd. Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gek op het vak. De foto's die voor mij het meest betekenen zijn degene met veel emoties en dan maakt het niet uit welke gevoel dat ook is. Dat vind ik mooi.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant