Photoshoot in ‘s-Gravenzande

Tijdens de Photoshoot met Tjitske hebben ik heel wat van onze apparatuur mogen gebruiken maar de meeste foto’s zijn gemaakt met de 50 mm f1.4 art lens. Als prop werd de onmisbare plant gebruikt voor de schaduwen. De foto’s  zijn gemaakt in onze studio in ‘s-Gravenzande.

Door |2020-11-07T15:27:05+01:00november 6th, 2020|Categorieën: Studiofotografie|Tags: , , , , |0 Reacties

Gaat er iemand trouwen die je kent? Deel dit verhaal!

Over de auteur:

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten waarover ik verder moet schrijven of wat je wil zien. Naast trouwfotografie heb ik ook een kleine studio. Drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat dan zal ik deze snel beantwoorden.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant