Photoshoot in ‘s-Gravenzande

Tijdens de Photoshoot met Tjitske hebben ik heel wat van onze apparatuur mogen gebruiken maar de meeste foto’s zijn gemaakt met de 50 mm f1.4 art lens. Als prop werd de onmisbare plant gebruikt voor de schaduwen. De foto’s  zijn gemaakt in onze studio in ‘s-Gravenzande.

Door |2020-11-07T15:27:05+01:00november 6th, 2020|Categorieën: Studiofotografie|Tags: , , , , |0 Reacties

Over de auteur:

Hallo! De naam is Justin Manders en zover als ik mij kan herinneren heb ik altijd al een camera in mijn handen gehad. Fotografie voor mij is de focus op het idee leggen en de ervaring leuk maken. Sinds 2013 ben ik een professionele trouwfotograaf. Aan deze branche heb ik heel wat ongelofelijke momenten te danken. Je maakt heel wat mee en ik zou het voor geen goud willen ruilen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant