Onmisbare trouwideeën voor 2021

De allerleukste, origineelste trouwideeën die je laat inspireren om de beste dag nog net iets leuker te maken.

Trouwerij candybar trouwideeën 2021

2021 gaat het gebeuren. Jullie gaan trouwen! De vraag is nu om deze buitengewone dag zo passend mogelijk te maken. Daarom  hebben wij een lijst vol inspiratie, tips en trouwideeën gemaakt.

Trouwtaarten

Niets zegt zoveel over het bruidspaar dan deze kunstwerken! Vaak kan je aan de bruidstaart zien hoe het bruidspaar is, qua stijl, grootte en natuurlijk de smaak. Zoals je kan zien zijn er heel veel verschillende stijlen zoals: Taarten met bloemen en veel details of met een laag fondant of juist eenvoudig. Vaak kan je de stijl van de taart terug vinden in bijvoorbeeld de kaart, decoraties en/of alles wat met de dag te maken heeft. Soms zitten er ook grapjes in verwerkt zoals bij de taarttoppers of de kleine details van de taart zelf. Het is jou smaak!

Haartrends

Style is iets van jou en dat gaat zeker op bij je haar. De meeste mensen zullen als eerste naar de jurk kijken en daarna meteen naar je kapsel.  Een goede voorbereiding is geruststellend om te hebben. Pinterest staat vol kapsels. Dit helpt om het aan de kapper te laten zien, zodat deze weet wat je precies wilt. Stylen  zoals opgestoken, krullend of met details in je haar. Bijvoorbeeld: bloemen of sieraden. Een proefsessie bij de kapper is slim om in te plannen, zodat je samen met de kapper kan bespreken wat je precies wilt en wat er allemaal gedaan kan worden. Zo kan je na de proefsessie bedenken of dit kapsel bij je past.

Photobooth voor het feest

Photobooth huren trouwideeën 2021

trouwideeen trouwideeën 2021

De photobooth is tijdloos. Wanneer de gasten uitgeput zijn van het dansen, kunnen ze even bijkomen bij de photobooth. Daar kunnen direct ze een foto maken, één voor hunzelf en één voor bijvoorbeeld het gastenboek of fotoslinger. De prints kunnen worden gepersonaliseerd naar de stijl van jullie trouwerij. Je hebt gelijk alle avondgasten op de foto en naarmate de avond vordert worden de foto’s steeds gekker.

De gasten en foto’s maken

Mobieltjes op je ceremonie, je ontkomt er bijna niet aan. Daarom zien wij steeds vaker een unplugged wedding voorbij komen. Dit betekent dat op de dag zelf of alleen met de ceremonie geen mobieltjes aanwezig mogen zijn. Natuurlijk wil je dat iedereen erbij is en niet met het mobieltje bezig is. Je kan het aangeven in de kaart of maakt een bordje dat bij de ceremonie geen telefoons aan staan.

Wanneer de gasten wel mogen fotograferen, is het zo fijn deze te kunnen zien. Een instagram hashtag voor de dag is altijd handig om foto’s gemaakt door de gasten op één plaats te bewaren. Geef dit van te voren aan in de uitnodiging. Hierdoor kan je op de trouwerij een hashtag slider gebruiken om ze te zien.

Do it lekker yourself

 trouwideeën 2021

Of het nu is om wat te besparen of je trouwerij een personal touch te geven, DIY (Do it youself) zit hem in de voorbereiding. Van tafel decoratie tot en met de huwelijksboog. Je kan het zelf allemaal maken. Bijvoorbeeld de bloemstukken en de naamkaartjes of eigen bruidsboeket en het gastenboek met een leuke zelfgemaakte fotoframe. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles kan je zelf maken. De keuze is aan jou. Je kan het doen, laten of laten doen.

Ik hoop dat jullie wat trouwideeën of inspiratie opgedaan hebben. Alle foto’s hierboven zijn door ons gemaakt. Wil je onze portfolio zien of wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Ontdek wie wij zijn en wat wij voor jullie kunnen betekenen!

2501, 2021

Top 29 Trouwnummers die je warm laten voelen

By |januari 25th, 2021|Categorieën: Tips, trouwideeen, Trouwmuziek|Label: , , |1 Reactie

Muziek voor jullie trouwerij Muziek voor jullie trouwerij De afgelopen 5 jaar dat wij trouwerijen hebben fotograferen hebben wij heel wat muziek beluisterd. Tijdens de make-up luister je eigen muziek maar wanneer het gaat om de ceremonie of het feest wil je een bepaalde sfeer creëren. Met deze [...]

Over de auteur:

Hallo mijn naam is Justin Manders en ik ben eigenlijk heel langzaam in fotografie gerold. Na een IT opleiding niet te hebben afgerond was ik op zoek naar iets nieuws en vulde mijn tijd op met het gene wat ik leuk vond en dat was fotografie. Later begon ik mijn opleiding bij de Fotovakschool en had mijn diploma na 3 jaar in 2013. Kort daarna ging een vriendin trouwen en toen kwamen steeds meer trouwerijen. In deze tijd heb ik veel geleerd. Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gek op het vak. De foto's die voor mij het meest betekenen zijn degene met veel emoties en dan maakt het niet uit welke gevoel dat ook is. Dat vind ik mooi.

Eén reactie

  1. Justin Manders 14 januari 2020 om 16:00- Antwoorden

    Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie iets gehad aan deze trouwideeën? Ik ben reuze benieuwd wat jullie van plan zijn te doen. Laat het ons weten!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant