Onmisbare trouwideeën voor 2021

De allerleukste, origineelste trouwideeën die je laat inspireren om de beste dag nog net iets leuker te maken.

Trouwerij candybar trouwideeën 2021

2021 gaat het gebeuren. Jullie gaan trouwen! De vraag is nu om deze buitengewone dag zo passend mogelijk te maken. Daarom  hebben wij een lijst vol inspiratie, tips en trouwideeën gemaakt.

Trouwtaarten

Niets zegt zoveel over het bruidspaar dan deze kunstwerken! Vaak kan je aan de bruidstaart zien hoe het bruidspaar is, qua stijl, grootte en natuurlijk de smaak. Zoals je kan zien zijn er heel veel verschillende stijlen zoals: Taarten met bloemen en veel details of met een laag fondant of juist eenvoudig. Vaak kan je de stijl van de taart terug vinden in bijvoorbeeld de kaart, decoraties en/of alles wat met de dag te maken heeft. Soms zitten er ook grapjes in verwerkt zoals bij de taarttoppers of de kleine details van de taart zelf. Het is jou smaak!

Haartrends

Style is iets van jou en dat gaat zeker op bij je haar. De meeste mensen zullen als eerste naar de jurk kijken en daarna meteen naar je kapsel.  Een goede voorbereiding is geruststellend om te hebben. Pinterest staat vol kapsels. Dit helpt om het aan de kapper te laten zien, zodat deze weet wat je precies wilt. Stylen  zoals opgestoken, krullend of met details in je haar. Bijvoorbeeld: bloemen of sieraden. Een proefsessie bij de kapper is slim om in te plannen, zodat je samen met de kapper kan bespreken wat je precies wilt en wat er allemaal gedaan kan worden. Zo kan je na de proefsessie bedenken of dit kapsel bij je past.

Photobooth voor het feest

Photobooth huren trouwideeën 2021

trouwideeen trouwideeën 2021

De photobooth is tijdloos. Wanneer de gasten uitgeput zijn van het dansen, kunnen ze even bijkomen bij de photobooth. Daar kunnen direct ze een foto maken, één voor hunzelf en één voor bijvoorbeeld het gastenboek of fotoslinger. De prints kunnen worden gepersonaliseerd naar de stijl van jullie trouwerij. Je hebt gelijk alle avondgasten op de foto en naarmate de avond vordert worden de foto’s steeds gekker.

De gasten en foto’s maken

Mobieltjes op je ceremonie, je ontkomt er bijna niet aan. Daarom zien wij steeds vaker een unplugged wedding voorbij komen. Dit betekent dat op de dag zelf of alleen met de ceremonie geen mobieltjes aanwezig mogen zijn. Natuurlijk wil je dat iedereen erbij is en niet met het mobieltje bezig is. Je kan het aangeven in de kaart of maakt een bordje dat bij de ceremonie geen telefoons aan staan.

Wanneer de gasten wel mogen fotograferen, is het zo fijn deze te kunnen zien. Een instagram hashtag voor de dag is altijd handig om foto’s gemaakt door de gasten op één plaats te bewaren. Geef dit van te voren aan in de uitnodiging. Hierdoor kan je op de trouwerij een hashtag slider gebruiken om ze te zien.

Do it lekker yourself

 trouwideeën 2021

Of het nu is om wat te besparen of je trouwerij een personal touch te geven, DIY (Do it youself) zit hem in de voorbereiding. Van tafel decoratie tot en met de huwelijksboog. Je kan het zelf allemaal maken. Bijvoorbeeld de bloemstukken en de naamkaartjes of eigen bruidsboeket en het gastenboek met een leuke zelfgemaakte fotoframe. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles kan je zelf maken. De keuze is aan jou. Je kan het doen, laten of laten doen.

Ik hoop dat jullie wat trouwideeën of inspiratie opgedaan hebben. Alle foto’s hierboven zijn door ons gemaakt. Wil je onze portfolio zien of wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Ontdek wie wij zijn en wat wij voor jullie kunnen betekenen!

707, 2020

Trouwen op het strand

By |juli 7th, 2020|Categorieën: Strand, Tips, Trouwfotografie, trouwideeen|Label: , , |0 Reacties

Trouwen op het strand 13 top ideeën (die je mag stelen) Bij trouwen op het strand denk je aan rust, vrijheid en lekker genieten van de omgeving en elkaar. Ik ga je vertellen wat je meer kan doen in vergelijking dan met andere trouwerijen, waar je op moet letten en wat wij hebben gezien bij bruidsparen [...]

1606, 2020

Boudoir shoot in Hoek van Holland

By |juni 16th, 2020|Categorieën: Boudior|0 Reacties

Boudoir in Hoek van Holland Omdat deze maand veel trouwerijen zijn verplaatst door het virus, zijn wij meer gaan richten op Boudoir en Loveshoots. Ruby en ik hadden van te voren onze inspiratiefoto's aan elkaar doorgestuurd om een goed idee te krijgen wat voor boudoirfoto's wij zouden maken. Er moesten ook een aantal ruwe foto's in de serie zitten. [...]

2703, 2020

Trouwen en Corona. Een aantal tips en ideeën.

By |maart 27th, 2020|Categorieën: Corona|0 Reacties

Trouwen in coronatijd 12. maart begonnen de landelijke maatregelingen en sindsdien staat de trouwbranche volledig stil. Bruidsparen en de leveranciers vragen zich af tot wanneer dit zal duren. Ik zal jullie vertellen wat ik denk en geef een paar tips die misschien voor bruidsparen handig zijn. Wat wij nu zien Wij zien dat veel mensen toch [...]

Over de auteur:

Hallo! De naam is Justin Manders en zover als ik mij kan herinneren heb ik altijd al een camera in mijn handen gehad. Fotografie voor mij is de focus op het idee leggen en de ervaring leuk maken. Sinds 2013 ben ik een professionele trouwfotograaf. Aan deze branche heb ik heel wat ongelofelijke momenten te danken. Je maakt heel wat mee en ik zou het voor geen goud willen ruilen.

Eén reactie

  1. Justin Manders 14 januari 2020 om 16:00- Antwoorden

    Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie iets gehad aan deze trouwideeën? Ik ben reuze benieuwd wat jullie van plan zijn te doen. Laat het ons weten!

Geef een reactie

Go to Top