QR-code maker

QR-code
QR-codegenerator

Maak je eigen QR Code

 1. Trouwkaart: Voeg een QR-code toe aan je trouwkaart, zodat je gasten gemakkelijk toegang hebben tot alle belangrijke informatie over de bruiloft, zoals de locatie, de tijden van het evenement en cadeauwensen.
 2. Menu’s: Plaats QR-codes op de menukaarten, zodat je gasten snel toegang hebben tot informatie over de gerechten en drankjes die op de bruiloft worden geserveerd.
 3. Gastenboek: Maak een QR-code die leidt naar een digitaal gastenboek waar gasten een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten voor het bruidspaar.
 4. Fotogalerij: Plaats QR-codes naast de fotolijstjes om gasten toegang te geven tot een online fotogalerij waar ze meer foto’s van de bruiloft kunnen bekijken.
 5. Tafelkaarten: Voeg QR-codes toe aan de tafelkaarten, zodat gasten toegang hebben tot informatie over de andere gasten aan hun tafel en meer over hen kunnen leren.
 6. RSVP’s: Maak het RSVP-proces gemakkelijker door een QR-code op te nemen op de uitnodigingen, zodat gasten snel kunnen bevestigen of ze komen.
 7. Bedankjes: Voeg QR-codes toe aan de bedankjes, zodat gasten toegang hebben tot een persoonlijke bedankboodschap van het bruidspaar.
 8. Routebeschrijving: Plaats QR-codes op strategische punten, zodat gasten gemakkelijk kunnen navigeren naar de locatie van de bruiloft, parkeergelegenheid en andere belangrijke punten.
 9. Speurtocht: Maak een QR-code-speurtocht waarbij gasten door de locatie worden geleid om verschillende opdrachten uit te voeren en zo meer over het bruidspaar te leren.
 10. Bruiloftsspelletjes: Maak gebruik van QR-codes om gasten te laten deelnemen aan spelletjes tijdens de receptie of het diner.
 11. Achtergrondinformatie: Voeg QR-codes toe aan de decoraties, zodat gasten meer kunnen leren over de betekenis achter bepaalde details en decoraties van de bruiloft.
 12. Photobooth: Plaats QR-codes bij de photobooth, zodat gasten de foto’s gemakkelijk kunnen downloaden en delen op social media.
 13. Muziekverzoekjes: Maak gebruik van QR-codes om gasten muziekverzoekjes te laten doen voor de DJ of band.
 14. Bruiloftswebsite: Gebruik QR-codes om gasten snel toegang te geven tot de bruiloftswebsite, waar ze alle informatie over de bruiloft kunnen vinden.
 15. Bruiloftsquiz: Maak gebruik van QR-codes om gasten deel te laten nemen aan een leuke quiz over het bruidspaar en hun relatie.