Justin

Als trouwfotograaf ben ik de hele dag aanwezig op een van de belangrijkste dagen van jullie leven. Vanzelfsprekend willen jullie dan het één en ander over mij weten. Ik begin bij hoe ik begonnen is en waarom ik dit doe.

Voor dat ik begon met trouwfotografie deed ik voornamelijk portret en landschap fotografie. Wat ik tevens ook belangrijk vond en nog steeds vind is om emotionele momenten vast te leggen, dit was al in 2008. In 2010 begon ik aan de Fotovakschool in Rotterdam waar ik vrijwel alles leerde over het technisch aspect van de camera en de stylen van vele andere fotografen. In 2013 heb ik mijn diploma gehaald. Een vriendin ging trouwen en… waarschijnlijk raad je het al!! Ze wilde mij graag als hun fotograaf.

Na deze geweldige trouwerij gefotografeerd te hebben kwam ik tot het besluit om dit vaker te gaan doen. Nu is een trouwreportage mijn specialistme. Bij trouwfotografie is elke dag anders, dat maakt het juist zo leuk. Er gebeurt zo veel op deze dag, het spannende en leuke is dat het nooit zo gaat zoals het gepland is. Daarnaast vind ik het geweldig om verschillende mensen te leren kennen en ze blij te maken met het resultaat. Het idee om foto’s te maken die over 20 of 30 jaar later terug bekeken worden is onbeschrijfelijk. Willen jullie wat meer van mij weten… dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie of stuur je vragen naar info@justinmanders.nl .

Nathalie

Nathalie helpt mij tijdens het fotograferen. We nemen van alles mee, zoals reflectieschermen en extra apparatuur. Met haar extra inbreng zorgen we ervoor dat er foto’s gemaakt kunnen worden wat normaal niet mogelijk is. Nathalie heeft op het Grafisch Lyceum in Rotterdam gestudeerd. Ze maakt ook trouwkaarten bv officiële uitnodigingen, save the dates, verlovingskaarten, draaiboekoverzichten voor de gasten en bedankkaartjes. Zo zorg je voor duidelijke informatie naar jullie gasten in jullie eigen stijl. Hebben jullie interesse, neem dan contact met ons op.