Justin

Waarschijnlijk heb je het al geraden, maar mijn naam is Justin Manders, ik ben 29 jaar en fotografeer al 7 jaar trouwerijen. Samen met Nathalie, hebben wij veel verschillende mensen mogen fotograferen en geweldige momenten, vele culturen en een hoop gelach. Ik zal je vertellen hoe en waarom ik trouwfotograaf ben geworden.

Na het afronden van de Fotovakschool, had ik het geluk dat een vriend en vriendin gingen trouwen, waarvoor ze nog een fotograaf zochten. Dat was heel tof om te mogen doen. Vanaf dat moment is het sneeuwbal effect doorgerold naar vandaag de dag met gemiddeld 35 trouwerijen per jaar.

Nathalie

Hoi, ik ben Nathalie, 28 jaar oud, heb op het Grafisch Lyceum in Rotterdam gezeten en help Justin met de bruiloften. Wat ik doe de gehele dag, is Justin de dag doorhelpen zodat hij altijd goed kan door fotograferen, ik fotografeer mee bij de ceremonie of bij de openings dans, assisteer Justin met het licht tijdens de fotoshoot, let goed op de tijd en nog vele andere dingen!

Het mooie van dit werk is, om samen met Justin de hele dag vast te leggen en dat het voor vele jaren een hele mooie herinnering is. Eentje die altijd opnieuw beleefd kan worden.

Justin

Waarschijnlijk heb je het al geraden maar mijn naam is Justin Manders, ik ben 29 jaar en fotografeer al 7 jaar trouwerijen. Samen met mijn Nathalie hebben wij veel verschillende mensen mogen fotograferen en geweldige momenten, vele culturen en een hoop gelach. Ik zal je vertellen hoe en waarom ik trouwfotograaf ben geworden.

Na het afronden van de Fotovakschool had ik het geluk dat een vriend en vriendin gingen trouwen waarvoor ze nog een fotograaf zochten. Dat was heel tof om te mogen doen. Vanaf daar is het met het sneeuwbal effect doorgerold naar vandaag de dag met gemiddeld 35 trouwerijen per jaar.

Nathalie

Hoi, ik ben Nathalie, 28 jaar oud, heb op het Grafisch Lyceum in Rotterdam gezeten en help Justin met de bruiloften. Wat ik doe de gehele dag is Justin de dag doorhelpen zodat hij altijd goed kan door fotograferen, ik fotografeer mee bij de ceremonie of bij de openings dans, assisteer Justin met het licht tijdens de fotoshoot, let goed op de tijd en nog vele andere dingen!

Het mooie van dit werk is om samen met Justin de hele dag vast te leggen en dat het voor vele jaren een hele mooie herinnering is. Eentje die altijd opnieuw beleefd kan worden.

Bij een landschap portret staat Nathalie dichtbij het bruidspaar om ze mooi te belichten. Later photoshop ik haar eruit en dit is het resultaat!