Justin & Nathalie

w

Over ons

Justin

Fotografie voor mij was altijd al belangrijk om te helpen momenten en mensen te onthouden. Mijn eerste camera was een compact camera waar ik de instelling niet eens van wist, maar de camera hielp mij om erop uit te gaan en het mooie van dingen in te zien. Ik leerde hoe foto’s een gevoel, een geluid of een verhaal konden terughalen.

Overal waar ik heen ging nam ik een camera mee en zo werd ik ook bekend. Na de fotovakschool te hebben afgerond vroeg een vriendin of ik haar trouwerij kon fotograferen. Niet wetend was dit het begin van iets wat een groot deel van mijn leven zou worden. Wat ik het meest interessante vind is de verschillende mensen die je meemaakt. Op een trouwdag zijn mensen helemaal hunzelf en daar zoek ik naar in een goede foto.

Nathalie

Hoi, ik ben Nathalie, 28 jaar oud, heb op het Grafisch Lyceum in Rotterdam gezeten en help Justin met de bruiloften. Wat ik doe de gehele dag, is Justin de dag doorhelpen zodat hij altijd goed kan door fotograferen, ik fotografeer mee bij de ceremonie of bij de openings dans, assisteer Justin met het licht tijdens de fotoshoot, let goed op de tijd en nog vele andere dingen!

Het mooie van dit werk is, om samen met Justin de hele dag vast te leggen en dat het voor vele jaren een hele mooie herinnering is. Eentje die altijd opnieuw beleefd kan worden.