Recensies

Stefan & Manon

Het is alweer even geleden dat we onze foto’s hebben ontvangen. Daarbij zijn we totaal vergeten jullie nog een berichtje te sturen. Bij deze doen we dat graag alsnog. We zijn namelijk echt ontzettend blij met hoe de foto’s zijn geworden! Wijzelf en onze gasten zijn fantastisch in beeld gebracht. De foto’s bekijkend konden we onze dag nog eens helemaal herleven, inclusief momenten die we al vergeten waren of die we totaal gemist hadden (zoals de rondleiding).

Ook waren we erg blij met hoe leuk de foto’s verpakt waren. De doos, de voorbeeldafdrukken en de stijlvol vormgegeven USB-stick konden we zeer waarderen!

Dus bij deze, nogmaals, ontzettend bedankt voor het fotograferen van onze dag!

 

Recensies trouwfotografie

Sanders & Yenice

“Plezier. Dat is in één woord onze ervaring met Justin en Nathalie. Door de enthousiaste werkwijze van Justin raakt elke gast op zijn of haar gemak en is een fotoshoot niet meer spannend maar leuk. Op elke plek ontstaan leuke nieuwe ideeën voor foto’s waardoor we hele uiteenlopende foto’s hebben. En deze prettige manier van werken is niet onopgemerkt gebleven. Na de bruiloft kregen we het verzoek van onze locatie om de gegevens van Justin zodat ze hem ook konden aanraden aan andere bruidsparen. En met het resultaat van de foto’s weten we het zeker: wij hebben een zeer goede keuze gemaakt!”

Dorian & Josephine

Justin en Natalie zijn twee superlieve professionals! Niet alleen zijn de foto’s adembenemend mooi, de communicatie vooraf en op de dag zelf was heel goed. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren onder de indruk van dit duo. Ze gaan snel en opvallend te werk en hebben duidelijk veel ervaring, waardoor “tegenslagen” zoals regen hen niet afschrikt. De foto’s van onze fotoshoot in de regen zijn zelfs mijn favoriet! Naast professioneel zijn ze ook erg aardig en waren we daardoor al snel ontspannen en gewoon onszelf. Ook kwamen ze zelfs met waardevolle tips! Ik kan ze dus alleen maar aanraden

Jona & Manon

“Justin is 12 uur onze fotograaf geweest op ons huwelijk. Van te voren zijn wij bij hem langs geweest en heeft hij ons alles laten zien over hoe hij werkt en alles vertelt over wat we kunnen verwachten. Het contact met Justin was altijd fijn en duidelijk. De dag zelf verliep fijn. Justin geeft af en toe aan wat mooi zal zijn voor de foto’s en vraag af en toe te poseren. De gasten aanwezig op de bruiloft waren erg te spreken over de werkwijze van Justin. Hij maakt leuk contact en maakt een fotosessie met de gasten tot een feestje. Wij hebben achteraf vele complimenten gehad over Justin. Ook hadden wij de ‘phothobooth’ erbij. Dit is écht een aanrader!!!! de foto’s zijn zo ontzettend gaaf en geinig. Het voegt echt veel toe en de gasten zijn lekker bezig. Justin is ontzettend enthousiast over zijn werk en ook op de dag zelf. Als hij een mooi plekje zag, zag je meteen dat enthousiasme opkomen. Het is leuk om te zien. Samen met Nathalie ontstaat er een ontspannen sfeer. Nathalie die het licht regelde, hield ook voor ons de tijd in de gaten wat echt heel fijn was. Ze dachten mee met onze planning en wilde echt wat het fijnste was voor ons. Het was heel fijn Justin en Nathalie op onze bruiloft te hebben. 

Maarten & Tanja,

Als zelfs je gasten heel erg positief reageren op de manier van werken van de fotograaf dan zegt dat al genoeg.

Justin en Nathalie zijn gepassioneerd in wat ze doen en doen er alles voor om jouw bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen met veel oog voor detail. Ze lijken onuitputbaar en we hebben veel respect voor hoe ze de hele dag lang van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes onze bruiloft hebben vastgelegd.

Foto’s zelf zijn ook prachtig geworden met hele prettige nabewerking. De USB-stick werd in een super mooie persoonlijke handgemaakte doos geleverd inclusief een aantal uitgeprinte foto’s.

Kortom; Een beter duo als fotograaf konden wij ons niet wensen!

Mike & Anneloes,

Afgelopen mei zijn wij getrouwd en we kunnen op deze mooie dag terugkijken mede door de fantastische foto’s van Justin Manders. Al tijdens de eerste kennismaking bleek dat Justin en Nathalie erg ontspannen zijn, maar ook professioneel werken. Met de fotosessie konden we met elkaar lachen en kwam die ontspannenheid ook terug. Hierdoor hebben we hele mooie foto’s waar we heel natuurlijk lachend op staan. Ondanks dat onze locaties bij Justin en Nathalie niet bekend waren, zagen ze overal mooie plekken om de foto’s te maken. Gedurende de ceremonie en de receptie hebben Justin en Nathalie ook de tijd genomen voor foto’s met al onze gasten. Ook hier zijn hele mooie foto’s van de gezellige sfeer uitgekomen. De foto’s kregen we snel na de bruiloft in een mooie houten kist.
Wij zijn ontzettend blij dat Justin en Nathalie onderdeel waren van onze bruiloft en willen jullie nogmaals bedanken voor de prachtige foto’s en de goede samenwerking.

Marita en Robin,

Hier even een kleine greep aan ‘veren’,
op een plekje waar de zon niet schijnt:

‘Jeetje, wat een topfoto’s’ – ‘Ik liet de foto’s aan een bekende fotograaf zien, hij was er helemaal weg van!’ – ‘Dit is niet normaal hoor, iedere foto zo mooi!’ – ‘Wauw, koste je vast een godsvermogen om zo’n ervaren fotograaf te krijgen!’

Zo bijzonder hoe Justin & Nathalie onze dag hebben vastgelegd, iedere foto heeft karakter! Justin weet precies wat hij doet en voelt op een natuurlijke wijze aan wat passend is en Nathalie vult hem hierin aan. Het grappige is dat deze twee zich zo onopvallend opstellen, dat je ze soms niet eens opmerkt terwijl zij 13 uur achtereen aanwezig waren!

… En dan hebben we het nog niet eens over de fotobooth gehad!
Wat een succes!

Justin & Nathalie; onwijs bedankt voor deze leuke ervaring, wij hopen dat jullie nog vele herinneringen mogen vastleggen!

Jolanda en Jim,

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft op zeer professionele wijze vastgelegd, en het resultaat is verbluffend. Wat een fantastische fotografie waarin emotie en spontaniteit is vastgelegd. Door de flexibele houding, vernieuwende technieken en alles voor het resultaat raden wij Justin Manders ten zeerste aan als bruidsfotograaf. Met de foto’s kunnen wij onze bruiloft herbeleven met onze dierbaren.

Inès en Stephan

Justin is een jonge fotograaf met oog voor detail en gevoel voor het moment. We zijn heel erg blij met de wijze waarop hij en Nathalie de fotorapportage voor onze bruiloft hebben gedaan. We voelden ons helemaal op ons gemak en van iedere gast hebben zij wel een mooi fototje gemaakt. Als kers op de taart kregen we een aantal afdrukken en de fotos’s op usb verpakt in een mooie doos. Snel, een mooie selectie, vrij om te gebruiken en te delen.

Laure & Robbert

Hallo Justin,

Wij hebben inmiddels de foto’s ontvangen. Fantastisch!! Wij zijn onwijs blij met hoe jij onze dag hebt weten vast te leggen. Complimenten ook vanuit onze gasten voor jullie werkwijze. Een familielid zei bij zien van de foto’s dat dit exact weergeeft hoe zij het heeft ervaren! Leuk hoe je de foto’s hebt toegestuurd in de box.
Nogmaals bedankt dus!!!

Stephanie & Stef

“Geen moment getwijfeld over onze keuze voor deze jonge talentvolle fotograaf en zijn assistente Nathalie! Justin was erg helder en prettig te spreken tijdens onze kennismaking, veel voorbeelden gezien en helemaal op ons gemak gesteld. Communicatie verliep soepel vanaf het eerste moment tot en met de bewerking en levering van onze foto’s na de trouw. En wát een foto’s zijn ze geworden! Zo en Zo en Zo mooi! Nog veel beter dan we ooit konden dromen! Zowel artistiek als spontaan en toch alle belangrijke momenten kunnen vastleggen. Wij zijn zo blij en kijken uit naar onze volgende excuus om Justin en Nathalie weer aan te nemen. Chapeau!

Bart & Connie

Wat een fantastisch werk hebben jullie verricht.
Fijn dat jullie erbij waren en bijna geruisloos je ding kon doen. Wij vonden het een geweldige trouwdag.
We zijn helemaal blij met de foto’s, ze zijn zo mooi zijn geworden, vooral het gedeelte bij ‘het Kasteel’ vinden we heel erg mooi.
Het heeft wat klassieks over zich.
Zoveel mooie foto’s die allemaal een verhaal vertellen en ook nog in zwart/wit.
Een de verpakkingsdoos met stickie is helemaal top.
Connie en ik gaan er rustig voor zitten om de mooiste/leukste uit te zoeken en dan willen we als dat kan, dat jij daar een fotoboek van maakt.
Een waardevolle herinnering!

Jennifer & Steven

Beste Justin en Nathalie,

Wat een fijne dag was het. Jullie hebben de dag prachtig vastgelegd: de foto’s zijn fantastisch geworden, een mooie herinnering voor altijd. We vonden het fijn dat jullie er waren en willen jullie veel complimenten geven voor de (snelle!) werkwijze. De memory box is erg mooi. Als iemand in onze omgeveing gaat trouwen, raden we jullie zeker aan!

Stefanie

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden! Justin is een top fotograaf met creatieve ideeën! Tijdens de bruiloft hebben we hem en zijn assistent amper gezien terwijl hij de mooiste foto’s heeft geschoten. Alle foto’s zijn even mooi. Hij kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en ons trouwalbum zijn schitterend geworden. Heel erg bedankt!

Damanja

Bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn er ontzettend blij mee. Prachtig!! Groetjes

Nicolette

Justin bedankt voor de meest geweldige foto’s die vandaag zijn binnengekomen! Wat een leuke unieke foto’s op precies de juiste momenten. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!!

Sarah

Justin heeft onlangs onze bruiloft gefotografeerd en we waren zeer tevreden met alles. Hij was heel goed in zijn communicatie met ons en was makkelijk en fijn om mee te werken. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt. De prijs was ook zeer redelijk, vooral voor de goede kwaliteit en snelle levering van de foto’s. We hebben echt genoten van onze samenwerking met Justin en wij zijn zeer blij met de foto’s van onze trouwdag.

Nadia en Dennis

Gisteren hebben we de foto’s ontvangen! Het was al een cadeautje om het pakketje open te maken. Wat is het leuk verpakt zo!
De foto’s zagen er super uit. Wij kunnen goed nagenieten van de bruiloft en hebben op deze manier een mooie herinnering aan onze dag.
Heel erg bedankt voor alles!

Renske en Gerben

Echt een top fotograaf! Het begon al met een goede voorbereiding, maar vooral op de dag zelf een zeer enthousiaste en vrolijke houding, waardoor het ook voor ons een hele ontspannen fotoshoot werd.
Daarbij was het resultaat fantastisch, de foto’s die we wilden en ook bezorgd in een heel leuk kistje!
Bedankt!

 

Marjan en Martyn

Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto’s al klaar en wat zijn ze mooi! Justin heeft zoveel oog voor de spontane momenten en bijzondere details. Mijn moeder die verstijfd zodra ze weet dat ze wordt gefotografeerd, staat schaterlachend op de foto. En ook het moment dat het voor ons beiden toch even spannend en heel serieus werd, is perfect vastgelegd. De photobooth was een grote plus: onze gasten hebben er veel lol mee gehad en wij hebben ook hier geweldige foto’s aan overgehouden! Justin en Natalie waren de hele dag heel prettig aanwezig. Zichbaar wanneer het moest en verder heel onopvallend. Ze zijn allebei leuk en het contact verliep prima en prettig. Ik kan echt geen negatief punt bedenken! Wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze voor Justin en Natalie!

Stefan & Manon

Het is alweer even geleden dat we onze foto’s hebben ontvangen. Daarbij zijn we totaal vergeten jullie nog een berichtje te sturen. Bij deze doen we dat graag alsnog. We zijn namelijk echt ontzettend blij met hoe de foto’s zijn geworden! Wijzelf en onze gasten zijn fantastisch in beeld gebracht. De foto’s bekijkend konden we onze dag nog eens helemaal herleven, inclusief momenten die we al vergeten waren of die we totaal gemist hadden (zoals de rondleiding).

Ook waren we erg blij met hoe leuk de foto’s verpakt waren. De doos, de voorbeeldafdrukken en de stijlvol vormgegeven USB-stick konden we zeer waarderen!

Dus bij deze, nogmaals, ontzettend bedankt voor het fotograferen van onze dag!

 

Recensies trouwfotografie

Sanders & Yenice

“Plezier. Dat is in één woord onze ervaring met Justin en Nathalie. Door de enthousiaste werkwijze van Justin raakt elke gast op zijn of haar gemak en is een fotoshoot niet meer spannend maar leuk. Op elke plek ontstaan leuke nieuwe ideeën voor foto’s waardoor we hele uiteenlopende foto’s hebben. En deze prettige manier van werken is niet onopgemerkt gebleven. Na de bruiloft kregen we het verzoek van onze locatie om de gegevens van Justin zodat ze hem ook konden aanraden aan andere bruidsparen. En met het resultaat van de foto’s weten we het zeker: wij hebben een zeer goede keuze gemaakt!”

Dorian & Josephine

Justin en Natalie zijn twee superlieve professionals! Niet alleen zijn de foto’s adembenemend mooi, de communicatie vooraf en op de dag zelf was heel goed. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren onder de indruk van dit duo. Ze gaan snel en opvallend te werk en hebben duidelijk veel ervaring, waardoor “tegenslagen” zoals regen hen niet afschrikt. De foto’s van onze fotoshoot in de regen zijn zelfs mijn favoriet! Naast professioneel zijn ze ook erg aardig en waren we daardoor al snel ontspannen en gewoon onszelf. Ook kwamen ze zelfs met waardevolle tips! Ik kan ze dus alleen maar aanraden

Jona & Manon

“Justin is 12 uur onze fotograaf geweest op ons huwelijk. Van te voren zijn wij bij hem langs geweest en heeft hij ons alles laten zien over hoe hij werkt en alles vertelt over wat we kunnen verwachten. Het contact met Justin was altijd fijn en duidelijk. De dag zelf verliep fijn. Justin geeft af en toe aan wat mooi zal zijn voor de foto’s en vraag af en toe te poseren. De gasten aanwezig op de bruiloft waren erg te spreken over de werkwijze van Justin. Hij maakt leuk contact en maakt een fotosessie met de gasten tot een feestje. Wij hebben achteraf vele complimenten gehad over Justin. Ook hadden wij de ‘phothobooth’ erbij. Dit is écht een aanrader!!!! de foto’s zijn zo ontzettend gaaf en geinig. Het voegt echt veel toe en de gasten zijn lekker bezig. Justin is ontzettend enthousiast over zijn werk en ook op de dag zelf. Als hij een mooi plekje zag, zag je meteen dat enthousiasme opkomen. Het is leuk om te zien. Samen met Nathalie ontstaat er een ontspannen sfeer. Nathalie die het licht regelde, hield ook voor ons de tijd in de gaten wat echt heel fijn was. Ze dachten mee met onze planning en wilde echt wat het fijnste was voor ons. Het was heel fijn Justin en Nathalie op onze bruiloft te hebben. 

Maarten & Tanja,

Als zelfs je gasten heel erg positief reageren op de manier van werken van de fotograaf dan zegt dat al genoeg.

Justin en Nathalie zijn gepassioneerd in wat ze doen en doen er alles voor om jouw bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen met veel oog voor detail. Ze lijken onuitputbaar en we hebben veel respect voor hoe ze de hele dag lang van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes onze bruiloft hebben vastgelegd.

Foto’s zelf zijn ook prachtig geworden met hele prettige nabewerking. De USB-stick werd in een super mooie persoonlijke handgemaakte doos geleverd inclusief een aantal uitgeprinte foto’s.

Kortom; Een beter duo als fotograaf konden wij ons niet wensen!

Mike & Anneloes,

Afgelopen mei zijn wij getrouwd en we kunnen op deze mooie dag terugkijken mede door de fantastische foto’s van Justin Manders. Al tijdens de eerste kennismaking bleek dat Justin en Nathalie erg ontspannen zijn, maar ook professioneel werken. Met de fotosessie konden we met elkaar lachen en kwam die ontspannenheid ook terug. Hierdoor hebben we hele mooie foto’s waar we heel natuurlijk lachend op staan. Ondanks dat onze locaties bij Justin en Nathalie niet bekend waren, zagen ze overal mooie plekken om de foto’s te maken. Gedurende de ceremonie en de receptie hebben Justin en Nathalie ook de tijd genomen voor foto’s met al onze gasten. Ook hier zijn hele mooie foto’s van de gezellige sfeer uitgekomen. De foto’s kregen we snel na de bruiloft in een mooie houten kist.
Wij zijn ontzettend blij dat Justin en Nathalie onderdeel waren van onze bruiloft en willen jullie nogmaals bedanken voor de prachtige foto’s en de goede samenwerking.

Marita en Robin,

Hier even een kleine greep aan ‘veren’,
op een plekje waar de zon niet schijnt:

‘Jeetje, wat een topfoto’s’ – ‘Ik liet de foto’s aan een bekende fotograaf zien, hij was er helemaal weg van!’ – ‘Dit is niet normaal hoor, iedere foto zo mooi!’ – ‘Wauw, koste je vast een godsvermogen om zo’n ervaren fotograaf te krijgen!’

Zo bijzonder hoe Justin & Nathalie onze dag hebben vastgelegd, iedere foto heeft karakter! Justin weet precies wat hij doet en voelt op een natuurlijke wijze aan wat passend is en Nathalie vult hem hierin aan. Het grappige is dat deze twee zich zo onopvallend opstellen, dat je ze soms niet eens opmerkt terwijl zij 13 uur achtereen aanwezig waren!

… En dan hebben we het nog niet eens over de fotobooth gehad!
Wat een succes!

Justin & Nathalie; onwijs bedankt voor deze leuke ervaring, wij hopen dat jullie nog vele herinneringen mogen vastleggen!

Jolanda en Jim,

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft op zeer professionele wijze vastgelegd, en het resultaat is verbluffend. Wat een fantastische fotografie waarin emotie en spontaniteit is vastgelegd. Door de flexibele houding, vernieuwende technieken en alles voor het resultaat raden wij Justin Manders ten zeerste aan als bruidsfotograaf. Met de foto’s kunnen wij onze bruiloft herbeleven met onze dierbaren.

Inès en Stephan

Justin is een jonge fotograaf met oog voor detail en gevoel voor het moment. We zijn heel erg blij met de wijze waarop hij en Nathalie de fotorapportage voor onze bruiloft hebben gedaan. We voelden ons helemaal op ons gemak en van iedere gast hebben zij wel een mooi fototje gemaakt. Als kers op de taart kregen we een aantal afdrukken en de fotos’s op usb verpakt in een mooie doos. Snel, een mooie selectie, vrij om te gebruiken en te delen.

Laure & Robbert

Hallo Justin,

Wij hebben inmiddels de foto’s ontvangen. Fantastisch!! Wij zijn onwijs blij met hoe jij onze dag hebt weten vast te leggen. Complimenten ook vanuit onze gasten voor jullie werkwijze. Een familielid zei bij zien van de foto’s dat dit exact weergeeft hoe zij het heeft ervaren! Leuk hoe je de foto’s hebt toegestuurd in de box.
Nogmaals bedankt dus!!!

Stephanie & Stef

“Geen moment getwijfeld over onze keuze voor deze jonge talentvolle fotograaf en zijn assistente Nathalie! Justin was erg helder en prettig te spreken tijdens onze kennismaking, veel voorbeelden gezien en helemaal op ons gemak gesteld. Communicatie verliep soepel vanaf het eerste moment tot en met de bewerking en levering van onze foto’s na de trouw. En wát een foto’s zijn ze geworden! Zo en Zo en Zo mooi! Nog veel beter dan we ooit konden dromen! Zowel artistiek als spontaan en toch alle belangrijke momenten kunnen vastleggen. Wij zijn zo blij en kijken uit naar onze volgende excuus om Justin en Nathalie weer aan te nemen. Chapeau!

Bart & Connie

Wat een fantastisch werk hebben jullie verricht.
Fijn dat jullie erbij waren en bijna geruisloos je ding kon doen. Wij vonden het een geweldige trouwdag.
We zijn helemaal blij met de foto’s, ze zijn zo mooi zijn geworden, vooral het gedeelte bij ‘het Kasteel’ vinden we heel erg mooi.
Het heeft wat klassieks over zich.
Zoveel mooie foto’s die allemaal een verhaal vertellen en ook nog in zwart/wit.
Een de verpakkingsdoos met stickie is helemaal top.
Connie en ik gaan er rustig voor zitten om de mooiste/leukste uit te zoeken en dan willen we als dat kan, dat jij daar een fotoboek van maakt.
Een waardevolle herinnering!

Jennifer & Steven

Beste Justin en Nathalie,

Wat een fijne dag was het. Jullie hebben de dag prachtig vastgelegd: de foto’s zijn fantastisch geworden, een mooie herinnering voor altijd. We vonden het fijn dat jullie er waren en willen jullie veel complimenten geven voor de (snelle!) werkwijze. De memory box is erg mooi. Als iemand in onze omgeveing gaat trouwen, raden we jullie zeker aan!

Stefanie

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden! Justin is een top fotograaf met creatieve ideeën! Tijdens de bruiloft hebben we hem en zijn assistent amper gezien terwijl hij de mooiste foto’s heeft geschoten. Alle foto’s zijn even mooi. Hij kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en ons trouwalbum zijn schitterend geworden. Heel erg bedankt!

Damanja

Bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn er ontzettend blij mee. Prachtig!! Groetjes

Nicolette

Justin bedankt voor de meest geweldige foto’s die vandaag zijn binnengekomen! Wat een leuke unieke foto’s op precies de juiste momenten. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!!

Sarah

Justin heeft onlangs onze bruiloft gefotografeerd en we waren zeer tevreden met alles. Hij was heel goed in zijn communicatie met ons en was makkelijk en fijn om mee te werken. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt. De prijs was ook zeer redelijk, vooral voor de goede kwaliteit en snelle levering van de foto’s. We hebben echt genoten van onze samenwerking met Justin en wij zijn zeer blij met de foto’s van onze trouwdag.

Nadia en Dennis

Gisteren hebben we de foto’s ontvangen! Het was al een cadeautje om het pakketje open te maken. Wat is het leuk verpakt zo!
De foto’s zagen er super uit. Wij kunnen goed nagenieten van de bruiloft en hebben op deze manier een mooie herinnering aan onze dag.
Heel erg bedankt voor alles!

Renske en Gerben

Echt een top fotograaf! Het begon al met een goede voorbereiding, maar vooral op de dag zelf een zeer enthousiaste en vrolijke houding, waardoor het ook voor ons een hele ontspannen fotoshoot werd.
Daarbij was het resultaat fantastisch, de foto’s die we wilden en ook bezorgd in een heel leuk kistje!
Bedankt!

 

Marjan en Martyn

Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto’s al klaar en wat zijn ze mooi! Justin heeft zoveel oog voor de spontane momenten en bijzondere details. Mijn moeder die verstijfd zodra ze weet dat ze wordt gefotografeerd, staat schaterlachend op de foto. En ook het moment dat het voor ons beiden toch even spannend en heel serieus werd, is perfect vastgelegd. De photobooth was een grote plus: onze gasten hebben er veel lol mee gehad en wij hebben ook hier geweldige foto’s aan overgehouden! Justin en Natalie waren de hele dag heel prettig aanwezig. Zichbaar wanneer het moest en verder heel onopvallend. Ze zijn allebei leuk en het contact verliep prima en prettig. Ik kan echt geen negatief punt bedenken! Wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze voor Justin en Natalie!

Beschikbaarheid Checken