Recensies

Het is een grote eer om trouwfoto’s te maken, herinneringen die mensen vaak hun hele leven koesteren als een terugblik op de meest bijzondere momenten uit hun leven. Bekijk hier hun reactie.

Recensies trouwfotografie van een bruid en bruidegom die elkaar omhelzen op het strand.

Lisette & Hylmar

Meedenkend, flexibel, professioneel en heel fijn om momenten vanuit 2 richtingen/fotografen vast te leggen. Aanrader!

Een stel prachtig vastgelegd in een spiegelreflectie, staande in een sierlijke kamer vóór hun grote dag.

Aurora & Tristan

Onze bruiloft is prachtig vast gelegd! Met oog voor detail, technische inbreng en ook nog eens een fantastische photobooth kunnen wij Justin alleen maar aanraden. De communicatie vooraf was erg prettig. Hij denkt mee en zorgde ervoor dat op onze trouwdag geen enkel moment gemist werd. Justin was een graag geziene ‘gast’ op onze bruiloft!

Eric & Marjon

Onze bruiloft is prachtig vast gelegd! Met oog voor detail, technische inbreng en ook nog eens een fantastische photobooth kunnen wij Justin alleen maar aanraden. De communicatie vooraf was erg prettig. Hij denkt mee en zorgde ervoor dat op onze trouwdag geen enkel moment gemist werd. Justin was een graag geziene ‘gast’ op onze bruiloft!

Gerbrand & Anouk

Erg fijne en professionele fotograaf. Persoonlijke benadering met humor en uiteindelijk super mooi foto’s met zelfs een luxe fotoalbum. Zeker een aanrader!

Trouwfotograaf recensies

Bert & Marijke

Super ervaring met Justin gehad op onze bruiloft. Hij was er samen met nog iemand om de foto’s te verzorgen. Goed advies vooraf gehad en naderhand hebben we een prachtig pakket aan foto’s gehad. Ook op de dag is hij zowel goed met de gasten als onopvallend op de intieme momenten. Het is dat we maar 1 keer trouwen, anders hadden we hem volgende keer weer gevraagd.

Erik & Karen

Hele goede ervaring met Justin Manders Fotografie met betrekking tot onze bruiloft. Snelle communicatie, fijne begeleiding, oog voor persoonlijke details en achteraf mooie producten: digitale photobooth bestanden de volgende dag, memory box met een selectie aan afdrukken en alle digitale bestanden binnen 2-3 weken en een fantastisch fotoalbum een kleine maand later. Zoek je een spontane, vrolijke en enthousiaste fotograaf voor je bruiloft? Dan raad ik Justin (samen met zijn collega) zeker aan!

Rick & Mariska

Dankzij een eerdere bruiloft van vrienden hadden we al kennis gemaakt met Justin en zijn prachtige fotokunst. We zijn blij dat hij onze bruiloftsdag erbij was en spectaculaire foto’s heeft gemaakt waar we nog jaren met plezier op terug kunnen kijken. Een ontzettend professioneel koppel die prachtige foto’s maakt en ook nog eens hele fijne mensen zijn om heel de dag erbij te hebben. Ze geven goede en fijne aanwijzingen en creëren geweldig eindresultaat!

Recensie trouwfotograaf

Doris & Joep

“Vanaf moment één waren wij enthousiast over Justin Manders: zelfs zo enthousiast dat we de kennismakingsgesprekken met andere fotografen hebben afgezegd. Justin en Nathalie zijn relaxt, open en eerlijk en authentiek. De foto’s zijn prachtig en geven het verhaal van je trouwdag perfect weer. Er zitten foto’s bij van details die je zelf nooit gezien of bedacht had, maar ook mooie overzichtsfoto’s. Justin zorgt dat iedere gast een keer op de foto komt. De kleuren van de foto’s zijn heel mooi, en Justin heeft er oog voor waar welke foto gemaakt wordt. De samenwerking met Nathalie is heel leuk om te zien, een enorm voordeel om twee fotografen te hebben: samen zien ze alles. De communicatie verloopt zeer prettig en snel. De foto’s en het fotoboek hebben ook al heel snel ontvangen.”

Jaco & Lizanne

We hebben alleen maar positieve reacties gehoord over jullie.

Jefrey & Manon

Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van deze top fotograaf! Zoveel mooie plaatjes en zelfs bewegend beeld van alle mooie momenten tijdens onze trouwerij. We hebben het contact als heel prettig ervaren. Rustig, duidelijk en erg creatief. Dank daarvoor! De verassing naderhand in de memoriebox maakte het nagenieten compleet. Wij raden Justin en Nathalie zeker aan!

Steffen & Suzanne

We hebben een heerlijke dag gehad en mede door Justin is alles goed verlopen. De foto’s zijn erg mooi geworden. Het persoonlijke contact vonden we erg prettig en er werd super snel gereageerd op vragen en/of wensen.

Recensie trouwfotograaf

Niels & Peter

Alles is helemaal naar wens en we spreken niets anders dan lof over jouw kennis en kunde betreft fotografie.

Recensie trouwfotograaf

Sebastiaan & Kim

Justin Manders Fotografie gaf die extra bijzondere touch aan onze bruiloft. Justin en Nathalie zijn goed op elkaar ingespeeld in het maken van foto’s. Professioneel, klantvriendelijk, behulpzaam en uniek in hun fotograferen. Ook gaan ze onzichtbaar te werk. Ze laten je bijzonder voelen, houden rekening met je wensen en zullen er alles aan doen om je de mooiste foto’s en dag van je leven te geven. Ze zijn erg prettig in de omgang en fijn om in je buurt te hebben. Ze leven daarnaast erg mee en kunnen met alle mensen goed omgaan en enthousiasmeren. Op een unieke manier spelen zij met licht en details, waardoor je de meest bijzondere mooie foto’s krijgt. Ook krijg je de dag erna een selectie foto’s en paar weken later de volledige fotocollectie van de bruiloftsdag. De volledige fotocollectie wordt op een originele manier gepresenteerd. Wil je iemand die jullie bruiloft op een prachtige manier vastlegt en waar je je allebei heel prettig bij voelt? Dan raad ik heel graag Justin en Nathalie aan. Wij hadden niemand anders liever willen hebben!.

Auke & Lisan

Dankzij jullie hebben we prachtige foto’s om nog heel lang na te genieten van onze grote dag! Bedankt ook voor het fijne contact, het meedenken en de flexibiliteit en jullie fijne aanwezigheid op onze bruiloft.

Stefan & Natasja

Wij zijn echt super tevreden met het werk dat Justin en Nathalie ons hebben geleverd. Ze hebben echt een passie voor hun vak en dat merk je de gehele dag. Niks is te gek en ze komen zelf met super leuke en goede ideeën! We hebben van alle gasten ook complimenten gekregen over Justin en Nathalie. En ook de photobooth was echt een toevoeging aan de avond. Daarnaast zijn ze heel persoonlijk en zorgen ze dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Heel erg bedankt voor alles!

Joeri & Iris

Wij hebben de foto’s zeer snel mogen ontvangen en waren daar heel erg blij mee! Het is zo leuk als je de foto’s krijgt als je nog helemaal aan het nagenieten bent. De foto’s zijn prachtig geworden, we zouden Justin graag aanbevelen.

Chris & Iverna

Wat een passie voor zijn vak! Zo enthousiast, oog voor details. Hele prachtige foto’s waar we super blij mee zijn! Echt een aanrader.

Daily & Samantha

Wij hebben met smacht gewacht op jullie pakketje. Afgelopen dinsdag hebben wij het binnen gekregen. Het zag er erg mooi en verzorgd uit. Wij hebben ontzettend genoten van de foto’s die jullie geschoten hebben op onze grote dag. Wat hebben jullie prachtige momenten vast gelegd. Wij zijn erg tevreden met de foto’s.
Bedankt dat jullie een onderdeel waren van deze dag.

Bart  & Daniella

Wat een prachtige foto’s maken ze bij Justin Manders fotografie. De kwaliteit is geweldig, ze leveren de foto’s snel en op de dag zelf zorgen ze voor een fijne, vertrouwde en gezellige sfeer!

Steven  & Anoek

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft gefotografeerd. En wat zijn we blij met het resultaat en hoe de dag zelf gelopen is. Op de dag zelf voelde wij ons erg op ons gemak. Ook onze gasten waren enthousiast over de fotografen. Justin en Nathalie hebben fantastische foto’s gemaakt tijdens de fotoshoots en ook gedurende de dag de spontane, grappige en waardevolle momenten vastgelegd. Justin en Nathalie zijn ook goed met kinderen op een bruiloft, ze vonden het harstikke leuk om op de foto te gaan en de foto’s met de kinderen zijn erg spontaan geworden.
De communicatie voor en na de bruiloft hebben wij als prettig ervaren. Er werd altijd snel gereageerd op de mails die wij stuurden.

Pieter & Heidi

Wat een super gave foto’s! Zo blij mee! Hele sprekende foto’s en details vastgelegd. Mooie kleuren ook! En op de dag zelf confortabel voelen terwijl er foto’s gemaakt worden is ook belangrijk. Lekker relaxed, komt met ideeën en heel gedreven.

Ricardo & Shiela

Toelichting: Wij hebben een tijdje rond gekeken en kwamen uit op de mooie foto’s die Justin & Nathalie hebben gemaakt. Omdat wij beiden niet heel comfortabel voor de camera zijn, hebben we besloten om toch even te testen hoe de foto’s uitkomen, hoe het samenwerken bevalt, etc. door middel van een loveshoot. De foto’s die hieruit kwamen waren schitterend en wij waren ook direct enthousiast over wat voor moois zij kunnen neerzetten. Ondanks dat wij beiden niet heel comfortabel voor de camera staan, hebben Justin & Nathalie ons zo op ons gemak weten te brengen dat dit totaal niet merkbaar is. Ook voor onszelf was het al gauw heel natuurlijk om voor de camera te staan van Justin & Nathalie. Wat een top duo, en wat doen ze het goed samen! Op de dag zelf hebben wij ook niet altijd door gehad dat ze er waren en het resultaat mag er zijn, wederom schitterende foto’s. Prachtig om te zien hoe ze elkaar aanvullen, hoe de tijd in de gaten wordt gehouden zodat je zeker weet dat je alles op de foto krijgt en hoe er overal inspiratie lijkt te zijn voor het maken van mooie foto’s. Ook een paar weken later nog een memorybox mogen ontvangen en ook dit was echt een cadeautje om uit te pakken. Bijna een jaar later hebben wij Justin & Nathalie wederom gevraagd, ditmaal om onze zwangerschapsstoot te fotograferen. En ook hier is het resultaat prachtig, niet alleen dat… Maar zelfs om 5u eruit om de foto’s te maken met zonsopkomst was hun niet te gek. Wij kunnen niks anders dan lovend spreken over Justin & Nathalie en raden hen sterk aan! Prachtig stel, veel kennis & kunde waar ze mee bezig zijn en weten de sfeer perfect vast te leggen.

Marcel & Catherine

Wat een professioneel stel. Justin wat schuchter, maar als hij achter de camera staat, weet hij precies de setting te creëren die nodig is voor het perfecte plaatje. Samen met Nathalie merk je dat zij echt helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Spelen met licht, posities van mensen, maar ook de onverwachte momenten toch even vastleggen.

Bovendien is het gewoon heel erg leuk om hen beiden erbij te hebben. Wij waren maar met 9 personen, dus 2 personen erbij vallen echt op. En dan merk je ook een toegevoegde waarde van hen als mens. Als onderdeel van het geheel. Van jouw bijzondere dag.

Kan echt niet anders zeggen dat je aan heb beiden echt een fantastisch stel hebt voor je trouwfoto’s en ook de meest prachtige foto’s krijgt!!!!

Recensies trouwfotograaf

Joris & Amaya

Wij zijn ontzettend blij met de fantastische foto’s van ons huwelijk! Alle emotie, het plezier en de sfeer van de bruiloft zijn vastgelegd. Naast de mooie foto’s was er een hele fijne samenwerking voor en tijdens de bruiloft. De verpakking van de foto’s en het fotoalbum maakten het helemaal af. Wij raden Justin en Nathalie aan iedereen aan en kunnen ons helemaal vinden in de andere lovende recensies die op de site staan. Ongelofelijk bedankt!

Roy & Kelly

Mijn Schoonzusje is zelf trouwfotograaf en ik moet zeggen, die maakt een goede foto. Maar om je eigen familie te laten werken op de dag van je leven leek ons geen goed idee. Zei heeft toen besloten te helpen zoeken naar een goede fotograaf die onze dag vast zou kunnen leggen.

Op het moment dat wij haar de site van Justin stuurde met de vraag of dit wat leek stuurde zei toevallig meteen de zelfde link van zijn website. toen hebben we dus een afspraak gemaakt om eens langs te komen.

het kennismakingsgesprek was meteen raak. Justin en zijn partner vertellen met verschrikkelijk veel passie over hun werk en konden de ene na de andere prachtige foto laten zien. het enthousiasme werkte aanstekelijk en snel hadden we besloten dat Justin en kompaan onze dag vast mochten leggen.

Op de dag zelf hebben ze de hele dag met 2 man rondgelopen en hebben ze met een enorme drive en glimlach foto’s geschoten. het heeft geresulteerd in 700+ prachtige foto’s een aantal prachtige prints en twee zeer tevreden klanten. Justin en Nathalie zijn echte professionals die leven voor het vak. wij zijn meer dan tevreden met hun werk.

Bastiaan & Naomi

Na veel op internet rondgekeken te hebben op zoek naar “de perfecte trouwfotograaf” kwamen wij op Justin zijn site terecht. We bekeken zijn portfolio en konden meteen zien dat de foto’s erg professioneel gemaakt worden. Eigenlijk was toen de keuze voor ons al bijna gemaakt. We hebben toen snel een mail naar Justin gestuurd om een kennismakingsgesprek in te plannen. Bij het gesprek werden wij warm ontvangen door Justin en Nathalie. Justin heeft ons ontzettend veel verteld en laten zien en wij keken dan ook onze ogen uit bij alle prachtige foto’s. Het was erg leuk om alle technische informatie die achter de foto’s schuilt te horen. We hadden na het kennismakingsgesprek dan ook meteen bevestigd dat wij ontzettend graag wilden dat Justin en Nathalie onze bruiloft vast zouden leggen.
Een aantal weken voor onze bruiloft kregen wij bericht van Justin om een afspraak te maken om de laatste details door te spreken. In dit gesprek werden wij meteen gerustgesteld door Justin zijn tomeloze enthousiasme. Ondanks alle corona maatregelen zou Justin onze bruiloft nog steeds goed vast kunnen leggen! Wij waren erg opgelucht en blij.

Toen de grote dag was aangebroken hebben Justin en Nathalie ervoor gezorgd dat wij een perfect “first look” moment hadden. Daarna hebben wij een trouwreportage gehad waarbij we ons geen seconde ongemakkelijk hebben gevoeld. Justin en Nathalie zorgen voor een ongedwongen sfeer waardoor je jezelf kan zijn. Ook was het leuk om te zien hoe Justin overal de beste achtergrond en het beste licht opzocht. Ondertussen hield Nathalie de tijd in de gaten en bekommerde zij zich om ons welzijn.

Bij de ceremonie waren Justin en Nathalie aanwezig zonder opvallend in beeld te zijn. Wij hebben dan ook meerdere momenten niet eens doorgehad dat er foto’s gemaakt werden. Ook onze familie en vrienden waren ontzettend te spreken over Justin zijn humor en ongedwongen persoonlijkheid. Het maken van foto’s was daardoor een feestje en we hebben veel gelachen. Naast de fijne sfeer die er was lette Justin natuurlijk ook op alle technische zaken. Aan het einde van de dag kwamen wij tot de conclusie dat we ons geen beter fotografen duo hadden kunnen wensen. Ook kregen we die avond al een selectie van prachtige foto’s van de dag toegestuurd die we met veel trots op social media hebben kunnen zetten.

Daarnaast waren wij blij verrast toen we de memory box in de post kregen. Deze was zorgvuldig gegraveerd en prachtig samengesteld. Toen begon het feestje pas echt. Door het zien van de foto’s konden wij onze mooie bruiloft nog een keer opnieuw beleven. Ook waren we ongelofelijk onder de indruk van de kwaliteit en geweldige kleuren van de foto’s. Wij zijn ontzettend blij met de keuze die wij gemaakt hebben door Justin en Nathalie als onze trouwfotografen te nemen.
Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen en het fantastische resultaat dat jullie geleverd hebben.

 

Robin & Isabeau

Laat ik beginnen met het feit dat wij superblij zijn dat Justin en Nathalie op onze bruiloft hebben gefotografeerd en hen nu aan iedereen aanraden. Vanaf het begin liep de communicatie al goed. We mochten langskomen op gesprek waarbij meteen getoond werd welke foto’s zij eerder hebben gemaakt. We waren toen gelijk al onder de indruk van het fotomateriaal en wisten bij het weglopen al zeker dat dit onze trouwfotograaf zou worden. Voor de bruiloft hebben we over en weer nog wat contact gehad over fotolocaties, waarbij goed meegedacht werd. Op de dag zelf waren Justin en Nathalie echt ruim op tijd aanwezig. Beide zijn prettig in omgang en je merkt het grootste deel van de dag dus echt niet dat ze er zijn, wat wij (nou niet echt gewend aan regelmatig op de foto gaan) echt superrelaxed vonden. Voordeel van twee fotografen is dat de een bij de bruidegom het begin van de dag kan fotograferen en de ander bij de bruid. Daarna zijn we naar een hele toffe fotolocatie gegaan waar Justin en Nathalie als een echt team samenwerken en Justin de foto’s maakt en Nathalie de belichting verzorgt en ook goed op de tijd let. We vonden de samenwerking tussen Justin en Nathalie af en toe trouwens echt hilarisch, waarbij Nathalie van hot naar her werd gestuurd met het licht om maar de perfecte foto te kunnen maken. We verbaasden ons voor het oog voor detail dat Justin heeft, dingen waar je zelf normaal voorbij loopt, zijn blijkbaar prachtig op de foto. Zo hebben we zelfs bij ons in de straat, waar we al jaren wonen, op een plekje waar je al 1000 keer voorbij bent gelopen en nooit naar omkeek, toch hele mooie foto’s gemaakt. Na de fotoshoot op locatie gingen we naar de plek waar de bruiloft plaatsvond en reden Justin en Nathalie vooruit, om onze aankomst op beeld te hebben. Tijdens de ceremonie had ik geen idee waar ze waren, maar alles is echt fantastisch op beeld gezet. We zijn nog steeds aan het uitvogelen hoe tijdens het lopen naar het altaar van ons foto’s van voren en van achter gemaakt zijn, tegelijkertijd, maar hoe beide fotografen niet in beeld zijn gekomen. Na de ceremonie hadden we nog een heleboel groepfoto’s te gaan en dit verliep echt heel soepel. Dit kwam ook omdat we van tevoren een lijst moesten aanleveren met alle soorten groepjes die we op de foto wilden hebben. Het was bijna een soort lopende band aan groepsfoto’s, waardoor de energie van iedereen heel goed bleef en dat zie je ook terug aan de foto’s. We hadden Justin geboekt tot het diner, en voor de feestavond hadden we de photobooth gehuurd, zodat we toch ook van de feestavond een tastbare herinnering hadden. Ik vind dat iedereen een photobooth moet hebben op wat voor feestavond dan ook. Dat apparaat is een sfeermaker op zichzelf. Het was een groot succes. Er waren allerlei maskers, petjes, hoeden en ander toebehoren waarmee je op de foto kon gaan. De foto’s werden direct uitgeprint, met een kader eromheen die helemaal in de stijl van ons trouwkaart was. En van de foto’s bleef ook telkens een kopie achter voor ons, en later zijn deze zelfs ook nog digitaal aangeleverd. Justin en Nathalie hebben de hele avond bij de photobooth gestaan en hadden van tevoren aan ons gevraagd om lint en knijpertjes, zodat alle foto’s opgehangen konden worden in die ruimte. Superleuk om de foto’s van iedereen zo meteen te kunnen zien. Wat we ook echt tof vonden was dat Justin nog voor de feestavond een paar foto’s van overdag bewerkt had, die op de feestavond getoond konden worden met een beamer. Zo kregen de avondgasten ook nog een indruk van hoe de dag was verlopen. Tot slot wil ik afsluiten met dat we na de bruiloft nog een hele hoop complimenten hebben gehad over deze fotografen. Iedereen vond ze zeer prettig in omgang, relaxed en fijn om bij op de foto te gaan. Dus ja, ik zou niet te lang nadenken en hen gewoon boeken ;-)

Roy & Kelly

Mijn Schoonzusje is zelf trouwfotograaf en ik moet zeggen, die maakt een goede foto. Maar om je eigen familie te laten werken op de dag van je leven leek ons geen goed idee. Zei heeft toen besloten te helpen zoeken naar een goede fotograaf die onze dag vast zou kunnen leggen.

Op het moment dat wij haar de site van Justin stuurde met de vraag of dit wat leek stuurde zei toevallig meteen de zelfde link van zijn website. toen hebben we dus een afspraak gemaakt om eens langs te komen.

het kennismakingsgesprek was meteen raak. Justin en zijn partner vertellen met verschrikkelijk veel passie over hun werk en konden de ene na de andere prachtige foto laten zien. het enthousiasme werkte aanstekelijk en snel hadden we besloten dat Justin en kompaan onze dag vast mochten leggen.

Op de dag zelf hebben ze de hele dag met 2 man rondgelopen en hebben ze met een enorme drive en glimlach foto’s geschoten. het heeft geresulteerd in 700+ prachtige foto’s een aantal prachtige prints en twee zeer tevreden klanten. Justin en Nathalie zijn echte professionals die leven voor het vak. wij zijn meer dan tevreden met hun werk.

Trouwfotograaf Westland

Simon & Christine

We hebben gisteravond de eerste selectie van de foto’s mogen bekijken en daarmee enorm nagenoten van onze bruiloft. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor deze prachtige aandenkens, jullie relaxte en professionele houding op de dag zelf én jullie enorme flexibiliteit die dag. Meerdere onderdelen liepen nét iets dan aanvankelijk gedacht, maar we bewonderen jullie aanpassingsvermogen heel erg. Daarvoor heel veel dank (heel tof dat we nu het einde van de avond toch ook prachtig vastgelegd hebben ;) ).

 

Stefan & Manon

Het is alweer even geleden dat we onze foto’s hebben ontvangen. Daarbij zijn we totaal vergeten jullie nog een berichtje te sturen. Bij deze doen we dat graag alsnog. We zijn namelijk echt ontzettend blij met hoe de foto’s zijn geworden! Wijzelf en onze gasten zijn fantastisch in beeld gebracht. De foto’s bekijkend konden we onze dag nog eens helemaal herleven, inclusief momenten die we al vergeten waren of die we totaal gemist hadden (zoals de rondleiding).

Ook waren we erg blij met hoe leuk de foto’s verpakt waren. De doos, de voorbeeldafdrukken en de stijlvol vormgegeven USB-stick konden we zeer waarderen!

Dus bij deze, nogmaals, ontzettend bedankt voor het fotograferen van onze dag!

 

Recensies trouwfotografie

Sanders & Yenice

“Plezier. Dat is in één woord onze ervaring met Justin en Nathalie. Door de enthousiaste werkwijze van Justin raakt elke gast op zijn of haar gemak en is een fotoshoot niet meer spannend maar leuk. Op elke plek ontstaan leuke nieuwe ideeën voor foto’s waardoor we hele uiteenlopende foto’s hebben. En deze prettige manier van werken is niet onopgemerkt gebleven. Na de bruiloft kregen we het verzoek van onze locatie om de gegevens van Justin zodat ze hem ook konden aanraden aan andere bruidsparen. En met het resultaat van de foto’s weten we het zeker: wij hebben een zeer goede keuze gemaakt!”

Dorian & Josephine

Justin en Natalie zijn twee superlieve professionals! Niet alleen zijn de foto’s adembenemend mooi, de communicatie vooraf en op de dag zelf was heel goed. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren onder de indruk van dit duo. Ze gaan snel en opvallend te werk en hebben duidelijk veel ervaring, waardoor “tegenslagen” zoals regen hen niet afschrikt. De foto’s van onze fotoshoot in de regen zijn zelfs mijn favoriet! Naast professioneel zijn ze ook erg aardig en waren we daardoor al snel ontspannen en gewoon onszelf. Ook kwamen ze zelfs met waardevolle tips! Ik kan ze dus alleen maar aanraden

Jona & Manon

“Justin is 12 uur onze fotograaf geweest op ons huwelijk. Van te voren zijn wij bij hem langs geweest en heeft hij ons alles laten zien over hoe hij werkt en alles vertelt over wat we kunnen verwachten. Het contact met Justin was altijd fijn en duidelijk. De dag zelf verliep fijn. Justin geeft af en toe aan wat mooi zal zijn voor de foto’s en vraag af en toe te poseren. De gasten aanwezig op de bruiloft waren erg te spreken over de werkwijze van Justin. Hij maakt leuk contact en maakt een fotosessie met de gasten tot een feestje. Wij hebben achteraf vele complimenten gehad over Justin. Ook hadden wij de ‘phothobooth’ erbij. Dit is écht een aanrader!!!! de foto’s zijn zo ontzettend gaaf en geinig. Het voegt echt veel toe en de gasten zijn lekker bezig. Justin is ontzettend enthousiast over zijn werk en ook op de dag zelf. Als hij een mooi plekje zag, zag je meteen dat enthousiasme opkomen. Het is leuk om te zien. Samen met Nathalie ontstaat er een ontspannen sfeer. Nathalie die het licht regelde, hield ook voor ons de tijd in de gaten wat echt heel fijn was. Ze dachten mee met onze planning en wilde echt wat het fijnste was voor ons. Het was heel fijn Justin en Nathalie op onze bruiloft te hebben. 

Maarten & Tanja,

Als zelfs je gasten heel erg positief reageren op de manier van werken van de fotograaf dan zegt dat al genoeg.

Justin en Nathalie zijn gepassioneerd in wat ze doen en doen er alles voor om jouw bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen met veel oog voor detail. Ze lijken onuitputbaar en we hebben veel respect voor hoe ze de hele dag lang van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes onze bruiloft hebben vastgelegd.

Foto’s zelf zijn ook prachtig geworden met hele prettige nabewerking. De USB-stick werd in een super mooie persoonlijke handgemaakte doos geleverd inclusief een aantal uitgeprinte foto’s.

Kortom; Een beter duo als fotograaf konden wij ons niet wensen!

Mike & Anneloes,

Afgelopen mei zijn wij getrouwd en we kunnen op deze mooie dag terugkijken mede door de fantastische foto’s van Justin Manders. Al tijdens de eerste kennismaking bleek dat Justin en Nathalie erg ontspannen zijn, maar ook professioneel werken. Met de fotosessie konden we met elkaar lachen en kwam die ontspannenheid ook terug. Hierdoor hebben we hele mooie foto’s waar we heel natuurlijk lachend op staan. Ondanks dat onze locaties bij Justin en Nathalie niet bekend waren, zagen ze overal mooie plekken om de foto’s te maken. Gedurende de ceremonie en de receptie hebben Justin en Nathalie ook de tijd genomen voor foto’s met al onze gasten. Ook hier zijn hele mooie foto’s van de gezellige sfeer uitgekomen. De foto’s kregen we snel na de bruiloft in een mooie houten kist.
Wij zijn ontzettend blij dat Justin en Nathalie onderdeel waren van onze bruiloft en willen jullie nogmaals bedanken voor de prachtige foto’s en de goede samenwerking.

Marita en Robin,

Hier even een kleine greep aan ‘veren’,
op een plekje waar de zon niet schijnt:

‘Jeetje, wat een topfoto’s’ – ‘Ik liet de foto’s aan een bekende fotograaf zien, hij was er helemaal weg van!’ – ‘Dit is niet normaal hoor, iedere foto zo mooi!’ – ‘Wauw, koste je vast een godsvermogen om zo’n ervaren fotograaf te krijgen!’

Zo bijzonder hoe Justin & Nathalie onze dag hebben vastgelegd, iedere foto heeft karakter! Justin weet precies wat hij doet en voelt op een natuurlijke wijze aan wat passend is en Nathalie vult hem hierin aan. Het grappige is dat deze twee zich zo onopvallend opstellen, dat je ze soms niet eens opmerkt terwijl zij 13 uur achtereen aanwezig waren!

… En dan hebben we het nog niet eens over de fotobooth gehad!
Wat een succes!

Justin & Nathalie; onwijs bedankt voor deze leuke ervaring, wij hopen dat jullie nog vele herinneringen mogen vastleggen!

Jolanda en Jim,

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft op zeer professionele wijze vastgelegd, en het resultaat is verbluffend. Wat een fantastische fotografie waarin emotie en spontaniteit is vastgelegd. Door de flexibele houding, vernieuwende technieken en alles voor het resultaat raden wij Justin Manders ten zeerste aan als bruidsfotograaf. Met de foto’s kunnen wij onze bruiloft herbeleven met onze dierbaren.

Inès en Stephan

Justin is een jonge fotograaf met oog voor detail en gevoel voor het moment. We zijn heel erg blij met de wijze waarop hij en Nathalie de fotorapportage voor onze bruiloft hebben gedaan. We voelden ons helemaal op ons gemak en van iedere gast hebben zij wel een mooi fototje gemaakt. Als kers op de taart kregen we een aantal afdrukken en de fotos’s op usb verpakt in een mooie doos. Snel, een mooie selectie, vrij om te gebruiken en te delen.

Laure & Robbert

Hallo Justin,

Wij hebben inmiddels de foto’s ontvangen. Fantastisch!! Wij zijn onwijs blij met hoe jij onze dag hebt weten vast te leggen. Complimenten ook vanuit onze gasten voor jullie werkwijze. Een familielid zei bij zien van de foto’s dat dit exact weergeeft hoe zij het heeft ervaren! Leuk hoe je de foto’s hebt toegestuurd in de box.
Nogmaals bedankt dus!!!

Stephanie & Stef

“Geen moment getwijfeld over onze keuze voor deze jonge talentvolle fotograaf en zijn assistente Nathalie! Justin was erg helder en prettig te spreken tijdens onze kennismaking, veel voorbeelden gezien en helemaal op ons gemak gesteld. Communicatie verliep soepel vanaf het eerste moment tot en met de bewerking en levering van onze foto’s na de trouw. En wát een foto’s zijn ze geworden! Zo en Zo en Zo mooi! Nog veel beter dan we ooit konden dromen! Zowel artistiek als spontaan en toch alle belangrijke momenten kunnen vastleggen. Wij zijn zo blij en kijken uit naar onze volgende excuus om Justin en Nathalie weer aan te nemen. Chapeau!

Bart & Connie

Wat een fantastisch werk hebben jullie verricht.
Fijn dat jullie erbij waren en bijna geruisloos je ding kon doen. Wij vonden het een geweldige trouwdag.
We zijn helemaal blij met de foto’s, ze zijn zo mooi zijn geworden, vooral het gedeelte bij ‘het Kasteel’ vinden we heel erg mooi.
Het heeft wat klassieks over zich.
Zoveel mooie foto’s die allemaal een verhaal vertellen en ook nog in zwart/wit.
Een de verpakkingsdoos met stickie is helemaal top.
Connie en ik gaan er rustig voor zitten om de mooiste/leukste uit te zoeken en dan willen we als dat kan, dat jij daar een fotoboek van maakt.
Een waardevolle herinnering!

Jennifer & Steven

Beste Justin en Nathalie,

Wat een fijne dag was het. Jullie hebben de dag prachtig vastgelegd: de foto’s zijn fantastisch geworden, een mooie herinnering voor altijd. We vonden het fijn dat jullie er waren en willen jullie veel complimenten geven voor de (snelle!) werkwijze. De memory box is erg mooi. Als iemand in onze omgeveing gaat trouwen, raden we jullie zeker aan!

Stefanie

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden! Justin is een top fotograaf met creatieve ideeën! Tijdens de bruiloft hebben we hem en zijn assistent amper gezien terwijl hij de mooiste foto’s heeft geschoten. Alle foto’s zijn even mooi. Hij kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en ons trouwalbum zijn schitterend geworden. Heel erg bedankt!

Damanja

Bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn er ontzettend blij mee. Prachtig!! Groetjes

Nicolette

Justin bedankt voor de meest geweldige foto’s die vandaag zijn binnengekomen! Wat een leuke unieke foto’s op precies de juiste momenten. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!!

Erik & Rachel

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft gefotografeerd. Vanaf s’morgens 8 uur aanwezig en tot 22 uur gebleven en echt super gelopen. Justin en Nathalie werken heel prettig en zijn nooit vervelend aanwezig. Wij hebben gister de foto’s ontvangen en deze zijn geweldig. Wij raden Justin en Nathalie dan ook aan iedereen aan!

Sarah

Justin heeft onlangs onze bruiloft gefotografeerd en we waren zeer tevreden met alles. Hij was heel goed in zijn communicatie met ons en was makkelijk en fijn om mee te werken. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt. De prijs was ook zeer redelijk, vooral voor de goede kwaliteit en snelle levering van de foto’s. We hebben echt genoten van onze samenwerking met Justin en wij zijn zeer blij met de foto’s van onze trouwdag.

Nadia en Dennis

Gisteren hebben we de foto’s ontvangen! Het was al een cadeautje om het pakketje open te maken. Wat is het leuk verpakt zo!
De foto’s zagen er super uit. Wij kunnen goed nagenieten van de bruiloft en hebben op deze manier een mooie herinnering aan onze dag.
Heel erg bedankt voor alles!

Renske en Gerben

Echt een top fotograaf! Het begon al met een goede voorbereiding, maar vooral op de dag zelf een zeer enthousiaste en vrolijke houding, waardoor het ook voor ons een hele ontspannen fotoshoot werd.
Daarbij was het resultaat fantastisch, de foto’s die we wilden en ook bezorgd in een heel leuk kistje!
Bedankt!

 

Marjan en Martyn

Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto’s al klaar en wat zijn ze mooi! Justin heeft zoveel oog voor de spontane momenten en bijzondere details. Mijn moeder die verstijfd zodra ze weet dat ze wordt gefotografeerd, staat schaterlachend op de foto. En ook het moment dat het voor ons beiden toch even spannend en heel serieus werd, is perfect vastgelegd. De photobooth was een grote plus: onze gasten hebben er veel lol mee gehad en wij hebben ook hier geweldige foto’s aan overgehouden! Justin en Natalie waren de hele dag heel prettig aanwezig. Zichbaar wanneer het moest en verder heel onopvallend. Ze zijn allebei leuk en het contact verliep prima en prettig. Ik kan echt geen negatief punt bedenken! Wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze voor Justin en Natalie!

Recensies trouwfotografie van een bruid en bruidegom die elkaar omhelzen op het strand.

Lisette & Hylmar

Meedenkend, flexibel, professioneel en heel fijn om momenten vanuit 2 richtingen/fotografen vast te leggen. Aanrader!

Aurora & Tristan

Onze bruiloft is prachtig vast gelegd! Met oog voor detail, technische inbreng en ook nog eens een fantastische photobooth kunnen wij Justin alleen maar aanraden. De communicatie vooraf was erg prettig. Hij denkt mee en zorgde ervoor dat op onze trouwdag geen enkel moment gemist werd. Justin was een graag geziene ‘gast’ op onze bruiloft!

Een stel prachtig vastgelegd in een spiegelreflectie, staande in een sierlijke kamer vóór hun grote dag.

Eric & Marjon

Onze bruiloft is prachtig vast gelegd! Met oog voor detail, technische inbreng en ook nog eens een fantastische photobooth kunnen wij Justin alleen maar aanraden. De communicatie vooraf was erg prettig. Hij denkt mee en zorgde ervoor dat op onze trouwdag geen enkel moment gemist werd. Justin was een graag geziene ‘gast’ op onze bruiloft!

Gerbrand & Anouk

Erg fijne en professionele fotograaf. Persoonlijke benadering met humor en uiteindelijk super mooi foto’s met zelfs een luxe fotoalbum. Zeker een aanrader!

Trouwfotograaf recensies

Bert & Marijke

Super ervaring met Justin gehad op onze bruiloft. Hij was er samen met nog iemand om de foto’s te verzorgen. Goed advies vooraf gehad en naderhand hebben we een prachtig pakket aan foto’s gehad. Ook op de dag is hij zowel goed met de gasten als onopvallend op de intieme momenten. Het is dat we maar 1 keer trouwen, anders hadden we hem volgende keer weer gevraagd.

Erik & Karen

Hele goede ervaring met Justin Manders Fotografie met betrekking tot onze bruiloft. Snelle communicatie, fijne begeleiding, oog voor persoonlijke details en achteraf mooie producten: digitale photobooth bestanden de volgende dag, memory box met een selectie aan afdrukken en alle digitale bestanden binnen 2-3 weken en een fantastisch fotoalbum een kleine maand later. Zoek je een spontane, vrolijke en enthousiaste fotograaf voor je bruiloft? Dan raad ik Justin (samen met zijn collega) zeker aan!

Rick & Mariska

Dankzij een eerdere bruiloft van vrienden hadden we al kennis gemaakt met Justin en zijn prachtige fotokunst. We zijn blij dat hij onze bruiloftsdag erbij was en spectaculaire foto’s heeft gemaakt waar we nog jaren met plezier op terug kunnen kijken. Een ontzettend professioneel koppel die prachtige foto’s maakt en ook nog eens hele fijne mensen zijn om heel de dag erbij te hebben. Ze geven goede en fijne aanwijzingen en creëren geweldig eindresultaat!

Doris & Joep

“Vanaf moment één waren wij enthousiast over Justin Manders: zelfs zo enthousiast dat we de kennismakingsgesprekken met andere fotografen hebben afgezegd. Justin en Nathalie zijn relaxt, open en eerlijk en authentiek. De foto’s zijn prachtig en geven het verhaal van je trouwdag perfect weer. Er zitten foto’s bij van details die je zelf nooit gezien of bedacht had, maar ook mooie overzichtsfoto’s. Justin zorgt dat iedere gast een keer op de foto komt. De kleuren van de foto’s zijn heel mooi, en Justin heeft er oog voor waar welke foto gemaakt wordt. De samenwerking met Nathalie is heel leuk om te zien, een enorm voordeel om twee fotografen te hebben: samen zien ze alles. De communicatie verloopt zeer prettig en snel. De foto’s en het fotoboek hebben ook al heel snel ontvangen.”

Recensie trouwfotograaf

Jaco & Lizanne

We hebben alleen maar positieve reacties gehoord over jullie.

Jefrey & Manon

Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van deze top fotograaf! Zoveel mooie plaatjes en zelfs bewegend beeld van alle mooie momenten tijdens onze trouwerij. We hebben het contact als heel prettig ervaren. Rustig, duidelijk en erg creatief. Dank daarvoor! De verassing naderhand in de memoriebox maakte het nagenieten compleet. Wij raden Justin en Nathalie zeker aan!

Steffen & Suzanne

We hebben een heerlijke dag gehad en mede door Justin is alles goed verlopen. De foto’s zijn erg mooi geworden. Het persoonlijke contact vonden we erg prettig en er werd super snel gereageerd op vragen en/of wensen.

Niels & Peter

Alles is helemaal naar wens en we spreken niets anders dan lof over jouw kennis en kunde betreft fotografie.

Recensie trouwfotograaf

Recensie trouwfotograaf

Sebastiaan & Kim

Justin Manders Fotografie gaf die extra bijzondere touch aan onze bruiloft. Justin en Nathalie zijn goed op elkaar ingespeeld in het maken van foto’s. Professioneel, klantvriendelijk, behulpzaam en uniek in hun fotograferen. Ook gaan ze onzichtbaar te werk. Ze laten je bijzonder voelen, houden rekening met je wensen en zullen er alles aan doen om je de mooiste foto’s en dag van je leven te geven. Ze zijn erg prettig in de omgang en fijn om in je buurt te hebben. Ze leven daarnaast erg mee en kunnen met alle mensen goed omgaan en enthousiasmeren. Op een unieke manier spelen zij met licht en details, waardoor je de meest bijzondere mooie foto’s krijgt. Ook krijg je de dag erna een selectie foto’s en paar weken later de volledige fotocollectie van de bruiloftsdag. De volledige fotocollectie wordt op een originele manier gepresenteerd. Wil je iemand die jullie bruiloft op een prachtige manier vastlegt en waar je je allebei heel prettig bij voelt? Dan raad ik heel graag Justin en Nathalie aan. Wij hadden niemand anders liever willen hebben!.

Auke & Lisan

Dankzij jullie hebben we prachtige foto’s om nog heel lang na te genieten van onze grote dag! Bedankt ook voor het fijne contact, het meedenken en de flexibiliteit en jullie fijne aanwezigheid op onze bruiloft.

Stefan & Natasja

Wij zijn echt super tevreden met het werk dat Justin en Nathalie ons hebben geleverd. Ze hebben echt een passie voor hun vak en dat merk je de gehele dag. Niks is te gek en ze komen zelf met super leuke en goede ideeën! We hebben van alle gasten ook complimenten gekregen over Justin en Nathalie. En ook de photobooth was echt een toevoeging aan de avond. Daarnaast zijn ze heel persoonlijk en zorgen ze dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Heel erg bedankt voor alles!

Joeri & Iris

Wij hebben de foto’s zeer snel mogen ontvangen en waren daar heel erg blij mee! Het is zo leuk als je de foto’s krijgt als je nog helemaal aan het nagenieten bent. De foto’s zijn prachtig geworden, we zouden Justin graag aanbevelen.

Chris & Iverna

Wat een passie voor zijn vak! Zo enthousiast, oog voor details. Hele prachtige foto’s waar we super blij mee zijn! Echt een aanrader.

Daily & Samantha

Wij hebben met smacht gewacht op jullie pakketje. Afgelopen dinsdag hebben wij het binnen gekregen. Het zag er erg mooi en verzorgd uit. Wij hebben ontzettend genoten van de foto’s die jullie geschoten hebben op onze grote dag. Wat hebben jullie prachtige momenten vast gelegd. Wij zijn erg tevreden met de foto’s.
Bedankt dat jullie een onderdeel waren van deze dag.

Bart & Daniella

Wat een prachtige foto’s maken ze bij Justin Manders fotografie. De kwaliteit is geweldig, ze leveren de foto’s snel en op de dag zelf zorgen ze voor een fijne, vertrouwde en gezellige sfeer!

Steven & Anoek

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft gefotografeerd. En wat zijn we blij met het resultaat en hoe de dag zelf gelopen is. Op de dag zelf voelde wij ons erg op ons gemak. Ook onze gasten waren enthousiast over de fotografen. Justin en Nathalie hebben fantastische foto’s gemaakt tijdens de fotoshoots en ook gedurende de dag de spontane, grappige en waardevolle momenten vastgelegd. Justin en Nathalie zijn ook goed met kinderen op een bruiloft, ze vonden het harstikke leuk om op de foto te gaan en de foto’s met de kinderen zijn erg spontaan geworden.
De communicatie voor en na de bruiloft hebben wij als prettig ervaren. Er werd altijd snel gereageerd op de mails die wij stuurden.

Pieter & Hiedi

Wat een super gave foto’s! Zo blij mee! Hele sprekende foto’s en details vastgelegd. Mooie kleuren ook! En op de dag zelf confortabel voelen terwijl er foto’s gemaakt worden is ook belangrijk. Lekker relaxed, komt met ideeën en heel gedreven.

Ricardo & Shiela

Toelichting: Wij hebben een tijdje rond gekeken en kwamen uit op de mooie foto’s die Justin & Nathalie hebben gemaakt. Omdat wij beiden niet heel comfortabel voor de camera zijn, hebben we besloten om toch even te testen hoe de foto’s uitkomen, hoe het samenwerken bevalt, etc. door middel van een loveshoot. De foto’s die hieruit kwamen waren schitterend en wij waren ook direct enthousiast over wat voor moois zij kunnen neerzetten. Ondanks dat wij beiden niet heel comfortabel voor de camera staan, hebben Justin & Nathalie ons zo op ons gemak weten te brengen dat dit totaal niet merkbaar is. Ook voor onszelf was het al gauw heel natuurlijk om voor de camera te staan van Justin & Nathalie. Wat een top duo, en wat doen ze het goed samen! Op de dag zelf hebben wij ook niet altijd door gehad dat ze er waren en het resultaat mag er zijn, wederom schitterende foto’s. Prachtig om te zien hoe ze elkaar aanvullen, hoe de tijd in de gaten wordt gehouden zodat je zeker weet dat je alles op de foto krijgt en hoe er overal inspiratie lijkt te zijn voor het maken van mooie foto’s. Ook een paar weken later nog een memorybox mogen ontvangen en ook dit was echt een cadeautje om uit te pakken. Bijna een jaar later hebben wij Justin & Nathalie wederom gevraagd, ditmaal om onze zwangerschapsstoot te fotograferen. En ook hier is het resultaat prachtig, niet alleen dat… Maar zelfs om 5u eruit om de foto’s te maken met zonsopkomst was hun niet te gek. Wij kunnen niks anders dan lovend spreken over Justin & Nathalie en raden hen sterk aan! Prachtig stel, veel kennis & kunde waar ze mee bezig zijn en weten de sfeer perfect vast te leggen.

Marcel & Catherine

Wat een professioneel stel. Justin wat schuchter, maar als hij achter de camera staat, weet hij precies de setting te creëren die nodig is voor het perfecte plaatje. Samen met Nathalie merk je dat zij echt helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Spelen met licht, posities van mensen, maar ook de onverwachte momenten toch even vastleggen.

Bovendien is het gewoon heel erg leuk om hen beiden erbij te hebben. Wij waren maar met 9 personen, dus 2 personen erbij vallen echt op. En dan merk je ook een toegevoegde waarde van hen als mens. Als onderdeel van het geheel. Van jouw bijzondere dag.

Kan echt niet anders zeggen dat je aan heb beiden echt een fantastisch stel hebt voor je trouwfoto’s en ook de meest prachtige foto’s krijgt!!!!

Joris & Amaya

Wij zijn ontzettend blij met de fantastische foto’s van ons huwelijk! Alle emotie, het plezier en de sfeer van de bruiloft zijn vastgelegd. Naast de mooie foto’s was er een hele fijne samenwerking voor en tijdens de bruiloft. De verpakking van de foto’s en het fotoalbum maakten het helemaal af. Wij raden Justin en Nathalie aan iedereen aan en kunnen ons helemaal vinden in de andere lovende recensies die op de site staan. Ongelofelijk bedankt!

Recensies trouwfotograaf

Roy & Kelly

Mijn Schoonzusje is zelf trouwfotograaf en ik moet zeggen, die maakt een goede foto. Maar om je eigen familie te laten werken op de dag van je leven leek ons geen goed idee. Zei heeft toen besloten te helpen zoeken naar een goede fotograaf die onze dag vast zou kunnen leggen.

Op het moment dat wij haar de site van Justin stuurde met de vraag of dit wat leek stuurde zei toevallig meteen de zelfde link van zijn website. toen hebben we dus een afspraak gemaakt om eens langs te komen.

het kennismakingsgesprek was meteen raak. Justin en zijn partner vertellen met verschrikkelijk veel passie over hun werk en konden de ene na de andere prachtige foto laten zien. het enthousiasme werkte aanstekelijk en snel hadden we besloten dat Justin en kompaan onze dag vast mochten leggen.

Op de dag zelf hebben ze de hele dag met 2 man rondgelopen en hebben ze met een enorme drive en glimlach foto’s geschoten. het heeft geresulteerd in 700+ prachtige foto’s een aantal prachtige prints en twee zeer tevreden klanten. Justin en Nathalie zijn echte professionals die leven voor het vak. wij zijn meer dan tevreden met hun werk.

Bastiaan & Naomi

Na veel op internet rondgekeken te hebben op zoek naar “de perfecte trouwfotograaf” kwamen wij op Justin zijn site terecht. We bekeken zijn portfolio en konden meteen zien dat de foto’s erg professioneel gemaakt worden. Eigenlijk was toen de keuze voor ons al bijna gemaakt. We hebben toen snel een mail naar Justin gestuurd om een kennismakingsgesprek in te plannen. Bij het gesprek werden wij warm ontvangen door Justin en Nathalie. Justin heeft ons ontzettend veel verteld en laten zien en wij keken dan ook onze ogen uit bij alle prachtige foto’s. Het was erg leuk om alle technische informatie die achter de foto’s schuilt te horen. We hadden na het kennismakingsgesprek dan ook meteen bevestigd dat wij ontzettend graag wilden dat Justin en Nathalie onze bruiloft vast zouden leggen.
Een aantal weken voor onze bruiloft kregen wij bericht van Justin om een afspraak te maken om de laatste details door te spreken. In dit gesprek werden wij meteen gerustgesteld door Justin zijn tomeloze enthousiasme. Ondanks alle corona maatregelen zou Justin onze bruiloft nog steeds goed vast kunnen leggen! Wij waren erg opgelucht en blij.

Toen de grote dag was aangebroken hebben Justin en Nathalie ervoor gezorgd dat wij een perfect “first look” moment hadden. Daarna hebben wij een trouwreportage gehad waarbij we ons geen seconde ongemakkelijk hebben gevoeld. Justin en Nathalie zorgen voor een ongedwongen sfeer waardoor je jezelf kan zijn. Ook was het leuk om te zien hoe Justin overal de beste achtergrond en het beste licht opzocht. Ondertussen hield Nathalie de tijd in de gaten en bekommerde zij zich om ons welzijn.

Bij de ceremonie waren Justin en Nathalie aanwezig zonder opvallend in beeld te zijn. Wij hebben dan ook meerdere momenten niet eens doorgehad dat er foto’s gemaakt werden. Ook onze familie en vrienden waren ontzettend te spreken over Justin zijn humor en ongedwongen persoonlijkheid. Het maken van foto’s was daardoor een feestje en we hebben veel gelachen. Naast de fijne sfeer die er was lette Justin natuurlijk ook op alle technische zaken. Aan het einde van de dag kwamen wij tot de conclusie dat we ons geen beter fotografen duo hadden kunnen wensen. Ook kregen we die avond al een selectie van prachtige foto’s van de dag toegestuurd die we met veel trots op social media hebben kunnen zetten.

Daarnaast waren wij blij verrast toen we de memory box in de post kregen. Deze was zorgvuldig gegraveerd en prachtig samengesteld. Toen begon het feestje pas echt. Door het zien van de foto’s konden wij onze mooie bruiloft nog een keer opnieuw beleven. Ook waren we ongelofelijk onder de indruk van de kwaliteit en geweldige kleuren van de foto’s. Wij zijn ontzettend blij met de keuze die wij gemaakt hebben door Justin en Nathalie als onze trouwfotografen te nemen.
Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen en het fantastische resultaat dat jullie geleverd hebben.

 

Robin & Isabeau

Laat ik beginnen met het feit dat wij superblij zijn dat Justin en Nathalie op onze bruiloft hebben gefotografeerd en hen nu aan iedereen aanraden. Vanaf het begin liep de communicatie al goed. We mochten langskomen op gesprek waarbij meteen getoond werd welke foto’s zij eerder hebben gemaakt. We waren toen gelijk al onder de indruk van het fotomateriaal en wisten bij het weglopen al zeker dat dit onze trouwfotograaf zou worden. Voor de bruiloft hebben we over en weer nog wat contact gehad over fotolocaties, waarbij goed meegedacht werd. Op de dag zelf waren Justin en Nathalie echt ruim op tijd aanwezig. Beide zijn prettig in omgang en je merkt het grootste deel van de dag dus echt niet dat ze er zijn, wat wij (nou niet echt gewend aan regelmatig op de foto gaan) echt superrelaxed vonden. Voordeel van twee fotografen is dat de een bij de bruidegom het begin van de dag kan fotograferen en de ander bij de bruid. Daarna zijn we naar een hele toffe fotolocatie gegaan waar Justin en Nathalie als een echt team samenwerken en Justin de foto’s maakt en Nathalie de belichting verzorgt en ook goed op de tijd let. We vonden de samenwerking tussen Justin en Nathalie af en toe trouwens echt hilarisch, waarbij Nathalie van hot naar her werd gestuurd met het licht om maar de perfecte foto te kunnen maken. We verbaasden ons voor het oog voor detail dat Justin heeft, dingen waar je zelf normaal voorbij loopt, zijn blijkbaar prachtig op de foto. Zo hebben we zelfs bij ons in de straat, waar we al jaren wonen, op een plekje waar je al 1000 keer voorbij bent gelopen en nooit naar omkeek, toch hele mooie foto’s gemaakt. Na de fotoshoot op locatie gingen we naar de plek waar de bruiloft plaatsvond en reden Justin en Nathalie vooruit, om onze aankomst op beeld te hebben. Tijdens de ceremonie had ik geen idee waar ze waren, maar alles is echt fantastisch op beeld gezet. We zijn nog steeds aan het uitvogelen hoe tijdens het lopen naar het altaar van ons foto’s van voren en van achter gemaakt zijn, tegelijkertijd, maar hoe beide fotografen niet in beeld zijn gekomen. Na de ceremonie hadden we nog een heleboel groepfoto’s te gaan en dit verliep echt heel soepel. Dit kwam ook omdat we van tevoren een lijst moesten aanleveren met alle soorten groepjes die we op de foto wilden hebben. Het was bijna een soort lopende band aan groepsfoto’s, waardoor de energie van iedereen heel goed bleef en dat zie je ook terug aan de foto’s. We hadden Justin geboekt tot het diner, en voor de feestavond hadden we de photobooth gehuurd, zodat we toch ook van de feestavond een tastbare herinnering hadden. Ik vind dat iedereen een photobooth moet hebben op wat voor feestavond dan ook. Dat apparaat is een sfeermaker op zichzelf. Het was een groot succes. Er waren allerlei maskers, petjes, hoeden en ander toebehoren waarmee je op de foto kon gaan. De foto’s werden direct uitgeprint, met een kader eromheen die helemaal in de stijl van ons trouwkaart was. En van de foto’s bleef ook telkens een kopie achter voor ons, en later zijn deze zelfs ook nog digitaal aangeleverd. Justin en Nathalie hebben de hele avond bij de photobooth gestaan en hadden van tevoren aan ons gevraagd om lint en knijpertjes, zodat alle foto’s opgehangen konden worden in die ruimte. Superleuk om de foto’s van iedereen zo meteen te kunnen zien. Wat we ook echt tof vonden was dat Justin nog voor de feestavond een paar foto’s van overdag bewerkt had, die op de feestavond getoond konden worden met een beamer. Zo kregen de avondgasten ook nog een indruk van hoe de dag was verlopen. Tot slot wil ik afsluiten met dat we na de bruiloft nog een hele hoop complimenten hebben gehad over deze fotografen. Iedereen vond ze zeer prettig in omgang, relaxed en fijn om bij op de foto te gaan. Dus ja, ik zou niet te lang nadenken en hen gewoon boeken ;-)

Erik & Rachel

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft gefotografeerd. Vanaf ’s morgens 8 uur aanwezig en tot 22 uur gebleven en echt super gelopen. Justin en Nathalie werken heel prettig en zijn nooit vervelend aanwezig. Wij hebben gister de foto’s ontvangen en deze zijn geweldig. Wij raden Justin en Nathalie dan ook aan iedereen aan!

Simon & Christine

We hebben gisteravond de eerste selectie van de foto’s mogen bekijken en daarmee enorm nagenoten van onze bruiloft. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor deze prachtige aandenkens, jullie relaxte en professionele houding op de dag zelf én jullie enorme flexibiliteit die dag. Meerdere onderdelen liepen nét iets dan aanvankelijk gedacht, maar we bewonderen jullie aanpassingsvermogen heel erg. Daarvoor heel veel dank (heel tof dat we nu het einde van de avond toch ook prachtig vastgelegd hebben ;) ).

 

Stefan & Manon

Het is alweer even geleden dat we onze foto’s hebben ontvangen. Daarbij zijn we totaal vergeten jullie nog een berichtje te sturen. Bij deze doen we dat graag alsnog. We zijn namelijk echt ontzettend blij met hoe de foto’s zijn geworden! Wijzelf en onze gasten zijn fantastisch in beeld gebracht. De foto’s bekijkend konden we onze dag nog eens helemaal herleven, inclusief momenten die we al vergeten waren of die we totaal gemist hadden (zoals de rondleiding).

Ook waren we erg blij met hoe leuk de foto’s verpakt waren. De doos, de voorbeeldafdrukken en de stijlvol vormgegeven USB-stick konden we zeer waarderen!

Dus bij deze, nogmaals, ontzettend bedankt voor het fotograferen van onze dag!

 

Recensies trouwfotografie

Sanders & Yenice

“Plezier. Dat is in één woord onze ervaring met Justin en Nathalie. Door de enthousiaste werkwijze van Justin raakt elke gast op zijn of haar gemak en is een fotoshoot niet meer spannend maar leuk. Op elke plek ontstaan leuke nieuwe ideeën voor foto’s waardoor we hele uiteenlopende foto’s hebben. En deze prettige manier van werken is niet onopgemerkt gebleven. Na de bruiloft kregen we het verzoek van onze locatie om de gegevens van Justin zodat ze hem ook konden aanraden aan andere bruidsparen. En met het resultaat van de foto’s weten we het zeker: wij hebben een zeer goede keuze gemaakt!”

Dorian & Josephine

Justin en Natalie zijn twee superlieve professionals! Niet alleen zijn de foto’s adembenemend mooi, de communicatie vooraf en op de dag zelf was heel goed. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren onder de indruk van dit duo. Ze gaan snel en opvallend te werk en hebben duidelijk veel ervaring, waardoor “tegenslagen” zoals regen hen niet afschrikt. De foto’s van onze fotoshoot in de regen zijn zelfs mijn favoriet! Naast professioneel zijn ze ook erg aardig en waren we daardoor al snel ontspannen en gewoon onszelf. Ook kwamen ze zelfs met waardevolle tips! Ik kan ze dus alleen maar aanraden

Jona & Manon

“Justin is 12 uur onze fotograaf geweest op ons huwelijk. Van te voren zijn wij bij hem langs geweest en heeft hij ons alles laten zien over hoe hij werkt en alles vertelt over wat we kunnen verwachten. Het contact met Justin was altijd fijn en duidelijk. De dag zelf verliep fijn. Justin geeft af en toe aan wat mooi zal zijn voor de foto’s en vraag af en toe te poseren. De gasten aanwezig op de bruiloft waren erg te spreken over de werkwijze van Justin. Hij maakt leuk contact en maakt een fotosessie met de gasten tot een feestje. Wij hebben achteraf vele complimenten gehad over Justin. Ook hadden wij de ‘phothobooth’ erbij. Dit is écht een aanrader!!!! de foto’s zijn zo ontzettend gaaf en geinig. Het voegt echt veel toe en de gasten zijn lekker bezig. Justin is ontzettend enthousiast over zijn werk en ook op de dag zelf. Als hij een mooi plekje zag, zag je meteen dat enthousiasme opkomen. Het is leuk om te zien. Samen met Nathalie ontstaat er een ontspannen sfeer. Nathalie die het licht regelde, hield ook voor ons de tijd in de gaten wat echt heel fijn was. Ze dachten mee met onze planning en wilde echt wat het fijnste was voor ons. Het was heel fijn Justin en Nathalie op onze bruiloft te hebben. 

Maarten & Tanja,

Als zelfs je gasten heel erg positief reageren op de manier van werken van de fotograaf dan zegt dat al genoeg.

Justin en Nathalie zijn gepassioneerd in wat ze doen en doen er alles voor om jouw bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen met veel oog voor detail. Ze lijken onuitputbaar en we hebben veel respect voor hoe ze de hele dag lang van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes onze bruiloft hebben vastgelegd.

Foto’s zelf zijn ook prachtig geworden met hele prettige nabewerking. De USB-stick werd in een super mooie persoonlijke handgemaakte doos geleverd inclusief een aantal uitgeprinte foto’s.

Kortom; Een beter duo als fotograaf konden wij ons niet wensen!

Mike & Anneloes,

Afgelopen mei zijn wij getrouwd en we kunnen op deze mooie dag terugkijken mede door de fantastische foto’s van Justin Manders. Al tijdens de eerste kennismaking bleek dat Justin en Nathalie erg ontspannen zijn, maar ook professioneel werken. Met de fotosessie konden we met elkaar lachen en kwam die ontspannenheid ook terug. Hierdoor hebben we hele mooie foto’s waar we heel natuurlijk lachend op staan. Ondanks dat onze locaties bij Justin en Nathalie niet bekend waren, zagen ze overal mooie plekken om de foto’s te maken. Gedurende de ceremonie en de receptie hebben Justin en Nathalie ook de tijd genomen voor foto’s met al onze gasten. Ook hier zijn hele mooie foto’s van de gezellige sfeer uitgekomen. De foto’s kregen we snel na de bruiloft in een mooie houten kist.
Wij zijn ontzettend blij dat Justin en Nathalie onderdeel waren van onze bruiloft en willen jullie nogmaals bedanken voor de prachtige foto’s en de goede samenwerking.

Marita en Robin,

Hier even een kleine greep aan ‘veren’,
op een plekje waar de zon niet schijnt:

‘Jeetje, wat een topfoto’s’ – ‘Ik liet de foto’s aan een bekende fotograaf zien, hij was er helemaal weg van!’ – ‘Dit is niet normaal hoor, iedere foto zo mooi!’ – ‘Wauw, koste je vast een godsvermogen om zo’n ervaren fotograaf te krijgen!’

Zo bijzonder hoe Justin & Nathalie onze dag hebben vastgelegd, iedere foto heeft karakter! Justin weet precies wat hij doet en voelt op een natuurlijke wijze aan wat passend is en Nathalie vult hem hierin aan. Het grappige is dat deze twee zich zo onopvallend opstellen, dat je ze soms niet eens opmerkt terwijl zij 13 uur achtereen aanwezig waren!

… En dan hebben we het nog niet eens over de fotobooth gehad!
Wat een succes!

Justin & Nathalie; onwijs bedankt voor deze leuke ervaring, wij hopen dat jullie nog vele herinneringen mogen vastleggen!

Jolanda en Jim,

Justin en Nathalie hebben onze bruiloft op zeer professionele wijze vastgelegd, en het resultaat is verbluffend. Wat een fantastische fotografie waarin emotie en spontaniteit is vastgelegd. Door de flexibele houding, vernieuwende technieken en alles voor het resultaat raden wij Justin Manders ten zeerste aan als bruidsfotograaf. Met de foto’s kunnen wij onze bruiloft herbeleven met onze dierbaren.

Inès en Stephan

Justin is een jonge fotograaf met oog voor detail en gevoel voor het moment. We zijn heel erg blij met de wijze waarop hij en Nathalie de fotorapportage voor onze bruiloft hebben gedaan. We voelden ons helemaal op ons gemak en van iedere gast hebben zij wel een mooi fototje gemaakt. Als kers op de taart kregen we een aantal afdrukken en de fotos’s op usb verpakt in een mooie doos. Snel, een mooie selectie, vrij om te gebruiken en te delen.

Laure & Robbert

Hallo Justin,

Wij hebben inmiddels de foto’s ontvangen. Fantastisch!! Wij zijn onwijs blij met hoe jij onze dag hebt weten vast te leggen. Complimenten ook vanuit onze gasten voor jullie werkwijze. Een familielid zei bij zien van de foto’s dat dit exact weergeeft hoe zij het heeft ervaren! Leuk hoe je de foto’s hebt toegestuurd in de box.
Nogmaals bedankt dus!!!

Stephanie & Stef

“Geen moment getwijfeld over onze keuze voor deze jonge talentvolle fotograaf en zijn assistente Nathalie! Justin was erg helder en prettig te spreken tijdens onze kennismaking, veel voorbeelden gezien en helemaal op ons gemak gesteld. Communicatie verliep soepel vanaf het eerste moment tot en met de bewerking en levering van onze foto’s na de trouw. En wát een foto’s zijn ze geworden! Zo en Zo en Zo mooi! Nog veel beter dan we ooit konden dromen! Zowel artistiek als spontaan en toch alle belangrijke momenten kunnen vastleggen. Wij zijn zo blij en kijken uit naar onze volgende excuus om Justin en Nathalie weer aan te nemen. Chapeau!

Bart & Connie

Wat een fantastisch werk hebben jullie verricht.
Fijn dat jullie erbij waren en bijna geruisloos je ding kon doen. Wij vonden het een geweldige trouwdag.
We zijn helemaal blij met de foto’s, ze zijn zo mooi zijn geworden, vooral het gedeelte bij ‘het Kasteel’ vinden we heel erg mooi.
Het heeft wat klassieks over zich.
Zoveel mooie foto’s die allemaal een verhaal vertellen en ook nog in zwart/wit.
Een de verpakkingsdoos met stickie is helemaal top.
Connie en ik gaan er rustig voor zitten om de mooiste/leukste uit te zoeken en dan willen we als dat kan, dat jij daar een fotoboek van maakt.
Een waardevolle herinnering!

Jennifer & Steven

Beste Justin en Nathalie,

Wat een fijne dag was het. Jullie hebben de dag prachtig vastgelegd: de foto’s zijn fantastisch geworden, een mooie herinnering voor altijd. We vonden het fijn dat jullie er waren en willen jullie veel complimenten geven voor de (snelle!) werkwijze. De memory box is erg mooi. Als iemand in onze omgeveing gaat trouwen, raden we jullie zeker aan!

Stefanie

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden! Justin is een top fotograaf met creatieve ideeën! Tijdens de bruiloft hebben we hem en zijn assistent amper gezien terwijl hij de mooiste foto’s heeft geschoten. Alle foto’s zijn even mooi. Hij kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en ons trouwalbum zijn schitterend geworden. Heel erg bedankt!

Damanja

Bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn er ontzettend blij mee. Prachtig!! Groetjes

Nicolette

Justin bedankt voor de meest geweldige foto’s die vandaag zijn binnengekomen! Wat een leuke unieke foto’s op precies de juiste momenten. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!!

Sarah

Justin heeft onlangs onze bruiloft gefotografeerd en we waren zeer tevreden met alles. Hij was heel goed in zijn communicatie met ons en was makkelijk en fijn om mee te werken. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt. De prijs was ook zeer redelijk, vooral voor de goede kwaliteit en snelle levering van de foto’s. We hebben echt genoten van onze samenwerking met Justin en wij zijn zeer blij met de foto’s van onze trouwdag.

Nadia en Dennis

Gisteren hebben we de foto’s ontvangen! Het was al een cadeautje om het pakketje open te maken. Wat is het leuk verpakt zo!
De foto’s zagen er super uit. Wij kunnen goed nagenieten van de bruiloft en hebben op deze manier een mooie herinnering aan onze dag.
Heel erg bedankt voor alles!

Renske en Gerben

Echt een top fotograaf! Het begon al met een goede voorbereiding, maar vooral op de dag zelf een zeer enthousiaste en vrolijke houding, waardoor het ook voor ons een hele ontspannen fotoshoot werd.
Daarbij was het resultaat fantastisch, de foto’s die we wilden en ook bezorgd in een heel leuk kistje!
Bedankt!

 

Marjan en Martyn

Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto’s al klaar en wat zijn ze mooi! Justin heeft zoveel oog voor de spontane momenten en bijzondere details. Mijn moeder die verstijfd zodra ze weet dat ze wordt gefotografeerd, staat schaterlachend op de foto. En ook het moment dat het voor ons beiden toch even spannend en heel serieus werd, is perfect vastgelegd. De photobooth was een grote plus: onze gasten hebben er veel lol mee gehad en wij hebben ook hier geweldige foto’s aan overgehouden! Justin en Natalie waren de hele dag heel prettig aanwezig. Zichbaar wanneer het moest en verder heel onopvallend. Ze zijn allebei leuk en het contact verliep prima en prettig. Ik kan echt geen negatief punt bedenken! Wij hebben absoluut geen spijt van onze keuze voor Justin en Natalie!

Een hand die een vel papier vasthoudt met recensies erop geschreven.