_MG_1729

_MG_1738

_MG_1734

_MG_1735

_MG_1727

Hoe gaan we te werk?

Hieronder staan alle stappen die we nemen met informatie wat we doen en wat je kan verwachten. Zo is het duidelijk wat je krijgt voor elk pakket. Als het nog steeds niet helder is stuur dan je vraag via ons contact formulier. Vragen vinden we niet erg, we beantwoorden ze graag.

web-ons

Over ons

We werken met z’n tweeën, Nathalie is mijn assistent. Op de grote dag werk ik met minimaal twee camera’s en maak vrijwel van alles een back-up. Onze style is zo natuurlijk en spontaan mogelijk. We bereiken dat door eerder een actie te geven dan een pose te spiegelen.

_MG_6953

Over de foto’s

In alle pakketten worden jullie foto’s op subtiele wijze na bewerkt in Photoshop. Ze zijn tevens zonder merkje. Na de trouwerij krijg je de bewerkte foto’s op een usb-stick.

Stap 1. Contact invoer

Misschien heb je nog wat vragen of weet je precies wat je wilt. Na rond gekeken te hebben heb je besloten om het eerste contact te maken. Om het contact formulier te kunnen verzenden moet je jullie trouwdatum invullen. Zo kan ik gelijk spieken of de dag beschikbaar is voor jullie. Zodra je “versturen” hebt geklikt mag je binnen een dag reactie verwachten. Tenzij ik een trouwerij heb maar alsnog zal ik je zo snel mogelijk antwoorden.

Stap 2. Kennismakingsgesprek

Spannend! Bij de eerste ontmoeting is het belangrijk dat jullie een goed gevoel krijgen, vertrouwen hebben dat ik het werk goed kan uitvoeren en het naar jullie wensen doe. Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik uit hoe mijn assistente en ik te werk gaan op jullie dag. Ik laat jullie wat foto’s zien zodat jullie ideeën op kunnen doen. We lopen samen door de dagplanning heen om het maken van de foto’s in te plannen. Zo leren we elkaar direct wat beter kennen.

Na het kennismakingsgesprek stuur ik jullie een mail om alle informatie in te voeren. Zo voorkomen we dat er later misverstanden over de afspraken ontstaan, of dat er dingen niet helemaal duidelijk zijn. Ik probeer altijd mee te denken en jullie te helpen met bijvoorbeeld ideeën voor groepsfoto’s. Ook ben ik op de hoogte van de nieuwste trends, wat uiteraard ook ter sprake komt in het gesprek.

Stap 3. Contact

Na het kennismakingsgesprek maak ik een map waar Jullie wensen en ideeën in komen te staan. In dezelfde map doe ik ook foto’s en ideeën die jullie mij later mailen (na het kennismakingsgesprek).

Wanneer jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie mij bellen of mailen. Een week voor “de grote dag” bel of mail ik nog even ter geruststelling.

Stap 4. Voorbereiding

Voor een goede voorbereiding hebben we een checklist om er zeker van te zijn dat we alles meenemen. We testen de batterijen en laden ze op, we checken of de camera’s schoon zijn. Vantevoren bekijken we hoe we moeten rijden.

Trouwen

Stap 5. Reizen

Reiskosten zijn gratis binnen een straal van 25 KM.

trouwfoto-Delft

Stap 6. Fotograferen

Dit is best vanzelfsprekend.
Het ligt eraan waar de dag begint, meestal beginnen de foto’s bij het aankleden van de bruid en bruidegom. Vervolgens de locatie shoot, ceremonie, groepsfoto en de feestlocatie.

2Origineel

1Bewerkt

Stap 7. Nabewerken

Wanneer ik de foto’s na bewerk doe ik dat subtiel. Soms wanneer iets erg storend is haal ik dat weg bv een prullenbak op de achtergrond. Op jullie verzoek kan ik ook dingen weg halen.

Stap 8. Betaling

Het voordeel van de pakketten is dat je precies weet wat je betaalt. Mocht je nog een extra uur willen binnen het zelfde pakket is dat geen enkel probleem. wanner ik bijna klaar ben met bewerken volgt de factuur.

Stap 9. Versturen

Na het betalen van de factuur stuur ik de usb-stick zo spoedig mogelijk de hoge resolutie foto’s naar jullie toe. Dit duurt over het algemeen 3 werkdagen.