Trouwfotograaf voor tijdloze trouwfoto’s2022-06-08T11:28:08+02:00

Trouwfotograaf

Tijdloze trouwfoto’s, Precies op het juiste moment.

Speciale momenten zien wij op iedere trouwerij zoals een emotionele first look of een openhartige speech. Het draait allemaal om emotie op je trouwdag. Daarom is het doel als trouwfotograaf om zoveel mogelijk mooie momenten vast te leggen, die op ieder moment kunnen gebeuren en op iedere plek. Niet alleen vangen wij deze momenten maar wij maken ze ook op een natuurlijke manier. Dat zorgt voor trouwfoto’s waar wij erg trots op zijn.

Op deze pagina laat ik jullie zien wij zijn en waar wij gefotografeerd hebben.

Trouwfotograaf Den Haag

Recensies

Trouwfotograaf Recensie

Mijn Schoonzusje is zelf trouwfotograaf en ik moet zeggen, die maakt een goede foto. Maar om je eigen familie te laten werken op de dag van je leven leek ons geen goed idee. Zei heeft toen besloten te helpen zoeken naar een goede fotograaf die onze dag vast zou kunnen leggen.

Op het moment dat wij haar de site van Justin stuurde met de vraag of dit wat leek stuurde zei toevallig meteen de zelfde link van zijn website. toen hebben we dus een afspraak gemaakt om eens langs te komen.

het kennismakingsgesprek was meteen raak. Justin en zijn partner vertellen met verschrikkelijk veel passie over hun werk en konden de ene na de andere prachtige foto laten zien. het enthousiasme werkte aanstekelijk en snel hadden we besloten dat Justin en kompaan onze dag vast mochten leggen.

Op de dag zelf hebben ze de hele dag met 2 man rondgelopen en hebben ze met een enorme drive en glimlach foto’s geschoten. het heeft geresulteerd in 700+ prachtige foto’s een aantal prachtige prints en twee zeer tevreden klanten. Justin en Nathalie zijn echte professionals die leven voor het vak. wij zijn meer dan tevreden met hun werk.

Roy & Kelly
Chris & Iverna

Wat een passie voor zijn vak! Zo enthousiast, oog voor details. Hele prachtige foto’s waar we super blij mee zijn! Echt een aanrader.

Chris & Iverna
Bruidsfotograaf

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden! Justin is een top fotograaf met creatieve ideeën! Tijdens de bruiloft hebben we hem en zijn assistent amper gezien terwijl hij de mooiste foto’s heeft geschoten. Alle foto’s zijn even mooi. Hij kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en ons trouwalbum zijn schitterend geworden. Heel erg bedankt!

Stefanie & Stefan
Recensies

Wie wij zijn

Justin Manders trouwfotograaf

De trouwfotografen

Justin is direct en heeft oog voor detail en Nathalie is verzorgend en een echte doorzetter. Wij vinden weinig dingen raar en houden van een goed gesprek. Wij hebben samen een relatie van 9 jaar en wij houden van de kleine dingen in het leven.

Over ons

Gallerij

Bekijk meer

fearless photographers

606, 2022

De Babs | Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

By |juni 6th, 2022|Categories: Babs, Tips, Trouwfotografie|Tags: , |0 Comments

De Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) Waar het vroeger enkel mogelijk was om je te laten trouwen door een Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (ABS) is het tegenwoordig ook mogelijk om je te laten trouwen door een Buitengewoon Ambtenaar van de [...]

Kennismaken
Ga naar de bovenkant