Draaiboek bruloft


Draaiboek maken voor je bruiloft

En opslaan als pdf


Gebruiksaanwijzing voor het Draaiboek:

Deze webapplicatie helpt u bij het maken van een draaiboek voor uw evenement. Volg de onderstaande stappen om het draaiboek te maken en op te slaan.

Voeg voorbeeld draaiboek toe (optioneel): Klik op de knop “Voeg voorbeeld draaiboek toe” om een voorbeeld draaiboek met vooraf ingevulde activiteiten te laden.

Voeg informatie toe: Dit kan je doen door het in de cellen in te voeren of onderin in het formulier te schrijven en vervolgens op “toevoegen” te drukken. De eindtijd wordt voor iedere activiteit automatisch toegevoegd bij het opslaan van de PDF.

Bewerk of verwijder activiteiten: Om een bestaande activiteit te bewerken, klik op een cel in de tabel. Pas de tijd aan om de volgorde te veranderen. Om een activiteit te verwijderen, klik op de knop “Verwijder” in de rij van de activiteit.

Sla het draaiboek op: Klik op de knop “Opslaan als CSV” om het draaiboek op te slaan als een CSV-bestand op uw apparaat. Klik op de knop “Opslaan als PDF” om het draaiboek op te slaan als een PDF-bestand op uw apparaat.

Laad een draaiboek uit een CSV-bestand (optioneel): Klik op “Laad CSV-bestand” en selecteer het CSV-bestand van uw apparaat om de activiteiten uit het bestand in het draaiboek te laden.Tijd Duur (min) Activiteit Locatie Verantwoordelijke Extra informatie Acties