Mockup draaiboek


Creating a wedding timeline

And save as pdf

Deze tool is ontworpen om het creëren en beheren van een draaiboek voor evenementen, zoals bruiloften, eenvoudig en intuïtief te maken. 


Operating instructions for the timeline:

  1. Vul de gegevens van het evenement in, zoals de namen van de partners en de datum van het evenement.
  2. Voeg een nieuwe activiteit toe: a. Voer de starttijd, duur, activiteit, locatie, verantwoordelijke en extra informatie in de daarvoor bestemde velden. b. Klik op de knop “Activiteit toevoegen” om de activiteit aan het draaiboek toe te voegen. *Alternatief: Je kunt ook direct informatie in de tabel invoeren door op een cel te klikken, leeg of al ingevuld, en de gewenste gegevens in te voeren.
  3. Bewerk een bestaande activiteit: a. Klik op de knop “Bewerken” naast de activiteit die je wilt bewerken. b. Wijzig de gegevens in de daarvoor bestemde velden en klik op de knop “Activiteit toevoegen” om de wijzigingen op te slaan. *Alternatief: Je kunt ook direct informatie in de tabel wijzigen door op de betreffende cel te klikken en de gewenste gegevens aan te passen.
  4. Verwijder een bestaande activiteit: a. Klik op de knop “Verwijderen” naast de activiteit die je wilt verwijderen.
  5. Exporteer het draaiboek: a. Klik op de knop “Opslaan als CSV” om het draaiboek te exporteren naar een CSV-bestand. b. Klik op de knop “Opslaan als PDF (staand)” of “Opslaan als PDF (liggend)” om het draaiboek te exporteren naar een PDF-bestand in staand of liggend formaat.
  6. Importeer een bestaand draaiboek: a. Klik op de knop “CSV-bestand kiezen” en selecteer het CSV-bestand dat je wilt importeren. b. Klik op de knop “CSV-bestand laden” om het draaiboek te laden vanuit het geselecteerde bestand.
  7. Pas de kleur van de tabelheader aan: a. Klik op het kleurvakje naast “Koptekstkleur” en selecteer de gewenste kleur.

Met deze tool kun je eenvoudig een overzichtelijk draaiboek voor je evenement maken en beheren, met verschillende manieren om informatie toe te voegen en te wijzigen.

If you save the playbook in PDF it looks like this:

Timeline example

Date:


Names:

Time Duration (min) Activity Location & Address Responsible Comment Actions


Add activity:Share the wedding timeline maker