Het Koetshuis in Rotterdam

Leestijd 5,1 Minuten

Een alles in één trouwlocatie naast de Adriaenjansz kerk.

Bij het Koetshuis in Rotterdam kan je bij je bruiloft een leuke entree maken vanaf het pad langs de bomen waar de gasten al op je te wachten staan. Je wordt daar opgewacht om direct geserveerd te worden met wat drinken. Op deze trouwlocatie kan je de groepsfoto’s maken op het pad bij de bomen en ook langs het water.

De locatie ligt naast de Van Brienenoordburg in Rotterdam. Ook heb je vlakbij: Schaatsbaan Rotterdam en Park De Twee Heuvels. Hier hebben wij nog meer fotolocaties in Rotterdam.

Iemand die dit artikel kan gebruiken?

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik ook een kleine studio, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat dan zal ik deze snel beantwoorden.
Bekijk de 200 beste foto’s

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant