Het Koetshuis in Rotterdam

Leestijd 5,1 Minuten

Een alles in één trouwlocatie naast de Adriaenjansz kerk.

Bij het Koetshuis in Rotterdam kan je bij je bruiloft een leuke entree maken vanaf het pad langs de bomen waar de gasten al op je te wachten staan. Je wordt daar opgewacht om direct geserveerd te worden met wat drinken. Op deze trouwlocatie kan je de groepsfoto’s maken op het pad bij de bomen en ook langs het water.

De locatie ligt naast de Van Brienenoordburg in Rotterdam. Ook heb je vlakbij: Schaatsbaan Rotterdam en Park De Twee Heuvels. Hier hebben wij nog meer fotolocaties in Rotterdam.

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

Portfolio bekijken

Over de auteur: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wilt zien. Hier kan je mijn hele portfolio bekijken. Volgens mij heb ik het leukste beroep van de wereld. Samen met Nathalie fotografeer ik nu iets meer dan 7 jaar en ik heb het meeste geleerd door veel mensen te leren kennen. De camera vind ik dan ook maar een gereedschap en juist de mensen maken de foto.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant