Het Koetshuis in Rotterdam

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 20-05-2021Laatst bijgewerkt: 19-03-2023Door Categorieën: Trouwfotografie, Trouwlocatie0 ReactiesTags: , , ,

Het Koetshuis in Rotterdam

Leestijd 2 Minuten

Een alles in één trouwlocatie naast de Adriaenjansz kerk.

Ben je op zoek naar een unieke en romantische locatie voor je huwelijksdag? Zoek dan niet verder, want Het Koetshuis in Rotterdam is de perfecte plek om je bruiloft te vieren. Met een prachtige omgeving voor de huwelijksvoltrekking, receptie, diner én feestavond, heeft Het Koetshuis alles in huis om jullie dag onvergetelijk te maken.

Als officiële trouwlocatie in Rotterdam biedt Het Koetshuis een sfeervolle setting voor de huwelijksvoltrekking. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of juist alle onderdelen van je huwelijksdag op één locatie wilt onderbrengen, bij Het Koetshuis zit je goed.

Proost op het bruidspaar

Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om te proosten en te genieten van de felicitaties van je gasten. Het Koetshuis biedt de ideale setting voor een sfeervolle en feestelijke receptie of borrel. Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met hapjes, Het Koetshuis zorgt ervoor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.

Openingsdans in het Koetshuis

En wat is een huwelijksdag zonder spetterend feest? Bij Het Koetshuis kun je samen met je vrienden en familie een onvergetelijke avond beleven. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes, sfeer en service, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Een feestavond tot 240 personen is voor ons geen enkel probleem en als je met meer gasten bent, dan kunnen we de locatie eenvoudig uitbreiden met tenten.

Eten bij het Koetshuis

Ook voor het diner zit je bij Het Koetshuis helemaal goed. Of je nu kiest voor een uitgeserveerd diner of een buffet, bij Het Koetshuis is alles mogelijk. We kunnen je helpen met diverse suggesties voor het diner of het buffet, zoals een luxe vijfgangendiner, een tapasbuffet of een barbecue. Als wij niet de juiste suggestie hebben, dan maken we er één op maat voor jullie!

Het koetshuis aankomst
Het koetshuis buiten
Photobooth bij het koetshuis
Boeketvangen bij het koetshuis
Het koetshuis in Rotterdam

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant