Het Koetshuis in Rotterdam

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 20-05-2021Laatst bijgewerkt: 19-03-2023Door Categorieën: Trouwfotografie, Trouwlocatie0 Reacties op Het Koetshuis in RotterdamTags: , , ,

Het Koetshuis in Rotterdam

Leestijd 2 Minuten

Een groep mensen staat voor een auto bij Het Koetshuis in Rotterdam.

Een alles in één trouwlocatie naast de Adriaenjansz kerk.

Ben je op zoek naar een unieke en romantische locatie voor je huwelijksdag? Zoek dan niet verder, want Het Koetshuis in Rotterdam is de perfecte plek om je bruiloft te vieren. Met een prachtige omgeving voor de huwelijksvoltrekking, receptie, diner én feestavond, heeft Het Koetshuis alles in huis om jullie dag onvergetelijk te maken.

Een groep mensen eet aan een lange tafel in de tuin van het koetshuis rotterdam.

Als officiële trouwlocatie in Rotterdam biedt Het Koetshuis een sfeervolle setting voor de huwelijksvoltrekking. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of juist alle onderdelen van je huwelijksdag op één locatie wilt onderbrengen, bij Het Koetshuis zit je goed.

Een groep mensen proostend in het Koetshuis Rotterdam.
In het elegante Het Koetshuis Rotterdam houdt een vrouw sierlijk een glas champagne vast.

Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om te proosten en te genieten van de felicitaties van je gasten. Het Koetshuis biedt de ideale setting voor een sfeervolle en feestelijke receptie of borrel. Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met hapjes, Het Koetshuis zorgt ervoor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.

Een bruid en bruidegom dansen op een trouwlocatie buiten in het Rotterdamse Het Koetshuis.

En wat is een huwelijksdag zonder spetterend feest? Bij Het Koetshuis kun je samen met je vrienden en familie een onvergetelijke avond beleven. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes, sfeer en service, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Een feestavond tot 240 personen is voor ons geen enkel probleem en als je met meer gasten bent, dan kunnen we de locatie eenvoudig uitbreiden met tenten.

Een ronde tafel met borden en bestek erop in het koetshuis rotterdam.

Ook voor het diner zit je bij Het Koetshuis helemaal goed. Of je nu kiest voor een uitgeserveerd diner of een buffet, bij Het Koetshuis is alles mogelijk. We kunnen je helpen met diverse suggesties voor het diner of het buffet, zoals een luxe vijfgangendiner, een tapasbuffet of een barbecue. Als wij niet de juiste suggestie hebben, dan maken we er één op maat voor jullie!

Een dienblad met wijnglazen gevuld met sinaasappelschijfjes bij Het Koetshuis Rotterdam.
Een bruid en bruidegom die een romantische kus delen tijdens hun huwelijksceremonie in Het Koetshuis Rotterdam.
Een vrouw in een trouwjurk wijzend naar een paars licht.
Een groep mensen proostend in het Koetshuis Rotterdam.
Een groep mensen staat op een brug voor Het Koetshuis Rotterdam.
Een groep mensen poseert voor het Koetshuis Rotterdam.
Een huwelijksceremonie in een kamer met kroonluchters en ballonnen.
Een bruid en bruidegom genieten samen van een speels moment en gooien een vlieger in de lucht bij Het Koetshuis in Rotterdam.
Een bruid en bruidegom snijden een bruidstaart aan in Het Koetshuis in Rotterdam.

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Als trouwfotograaf sinds 2013 heb ik het voorrecht om voortdurend de mooiste kanten van mensen te zien. Mijn rol is om mensen en momenten te observeren en sturen, zodat ze op de meest plezierige manier herinnerd worden. Ik sta altijd open voor een goed gesprek, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant