Goedkope trouwjurken onder de €200,-

Leestijd 3 Minuten

Gepubliceerd op: 19-05-2022Laatst bijgewerkt: 01-11-2022Door Categorieën: Bruiloft, Tips, Trouwfoto's, Trouwfotografie, Trouwjurk0 Reacties op Goedkope trouwjurken onder de €200,-Tags:

Goedkope trouwjurken onder de €200,-

Leestijd 3 Minuten

Prachtige goedkope trouwjurken

Prachtige goedkope trouwjurken

Op zoek naar een goedkope trouwjurk? Wij kochten een paar prachtige trouwjurken onder de €200, en kwamen tot verschillende conclusies. In dit artikel vertel ik jullie wat onze ervaring is bij het kopen van de twee meest gedragen trouwjurken. Wij kochten een A lijn trouwjurk en een bohemian trouwjurk.

Ook een trouwjurk willen kopen onder de €200? Neem een kijkje op: jjshouse of Aliexpress.

Prachtige goedkope trouwjurken

De overeenkomst

Goedkope trouwjurken hebben gek genoeg veel overeenkomsten met hun duurdere varianten. Zo zijn de volgende aspecten grotendeels hetzelfde:

Op maat gemaakt

Voor de prijs mag je het eigenlijk niet verwachten maar ook deze goedkope trouwjurken zijn op maat gemaakt. Zo moet je de volgende maten door te geven:

  • Borst
  • Taille
  • Heupen
  • Holte tot zoom van de jurk (Schouders tot laagste punt)

In onze ervaring pasten beide trouwjurken perfect. Dit is een groot pluspunt.

Het ontwerp

Al is het geen merk van een specifieke designer, is het design van de trouwjurken erg mooi. Soms worden deze jurken nagemaakt van hun duurdere variant zodat je het van een afstand vrijwel niet kan zien.

Prachtige goedkope trouwjurken

Het verschil

Wanneer je een trouwjurk koopt betaal je gemiddeld zo’n €1500,- dus wat is nou het verschil tussen een goedkope trouwjurk van zo’n €200?

De stof

De stof is voelbaar van mindere kwaliteit. Hierin is zeker bezuinigd. Bepaalde stoffen voelen erg stug aan. Waar vaak tulle wordt gebruikt voelt het nu als klamboestof. Kant daarin tegen is wel wat dunner dan normaal maar voelt wel hetzelfde aan. Het ligt dus erg aan wat voor stof het is.

Achterkant van een trouwjurk met een tattoo

De afwerking

Er is een wereld van verschil met de afwerking. Wanneer je wat dichterbij komt zie je toch een aantal verschillen. Zo was de rits van de goedkope trouwjurk onder nep knopen. Dus het leek alsof de jurk knopen had maar dit was simpelweg een rits.

Achterkant van een trouwjurk met een tattoo

Levertijd

De levertijd bij een goedkope trouwjurk is sneller dan bij een normale trouwjurk. Dit komt omdat er minder werk in zit. Dit is een voordeel wanneer je de normale levertijd hebt onderschat van een normale trouwjurk van gemiddeld 4-6 maanden. Bij een goedkope trouwjurk is dit namelijk maar 1-2 maanden.

Trouwjurk van kant

Conclusie van de goedkope trouwjurken

Er zijn voor en nadelen bij het kopen van een goedkope trouwjurk. Zo is een voordeel dat je bij een goedkope trouwjurk minder zorgen maakt als het vies wordt en wanneer je niet op de details let, is het moeilijk te zien wat de prijs van de trouwjurk is geweest.

Bij een dure trouwjurk gaat het vooral om het gevoel. Zo is de stof fijner en voelt het ook luxer aan. Ook is er meer aandacht aan gegeven, zodat je echt het gevoel hebt dat het jouw jurk is. Zo laat een dure jurk je mooier voelen dan een goedkope trouwjurk.

Bruid met trouwjurk in de zee
Prachtige goedkope trouwjurken
Een mooie vrouw in een witte trouwjurk staande in het zand.

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Als trouwfotograaf sinds 2013 heb ik het voorrecht om voortdurend de mooiste kanten van mensen te zien. Mijn rol is om mensen en momenten te observeren en sturen, zodat ze op de meest plezierige manier herinnerd worden. Ik sta altijd open voor een goed gesprek, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant