Fearless award 2023 gewonnen

Leestijd 1 Minuten

Een bekroonde luchtfoto van een huwelijksfeest in een prachtig aangelegde tuin.

Wanneer we het hebben over trouwfotografie, gaat het niet alleen om het vastleggen van momenten; het gaat om het vereeuwigen van emoties, het vertellen van een verhaal en het vastleggen van de essentie van liefde en verbinding. In deze wereld van visuele verhalen is de Fearless Award een van de meest prestigieuze onderscheidingen die een trouwfotograaf kan ontvangen.

Een bekroonde luchtfoto van een huwelijksfeest in een prachtig aangelegde tuin.

Het is met trots dat ik aankondig dat deze foto, in samenwerking met Nathalie Lorier, tijdens een bruiloft bij Oranjerie Groot Warnsborn, een Fearless Award heeft gewonnen. Deze foto legt het exacte moment vast waarop het bruidsboeket, tegen de achtergrond in het midden van het pad wordt gegooid. Het was een eer om dit moment samen te mogen vastleggen en deze erkenning te ontvangen.

Fearless award-logo op een zwarte achtergrond voor Fearless award 2023.

Wat deze award bijzonder maakt, is het selectieproces. Elk jaar worden duizenden foto’s van over de hele wereld ingezonden, in de hoop erkend te worden voor hun vakmanschap. Toch ontvangt slechts een klein percentage, ongeveer 1 tot 3% van deze inzendingen, deze onderscheiding. Dit getal vertelt niet zozeer een verhaal van exclusiviteit, maar meer van de diepe overweging en zorgvuldige beoordeling die bij elke selectie komt kijken.

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Als trouwfotograaf sinds 2013 heb ik het voorrecht om voortdurend de mooiste kanten van mensen te zien. Mijn rol is om mensen en momenten te observeren en sturen, zodat ze op de meest plezierige manier herinnerd worden. Ik sta altijd open voor een goed gesprek, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant