Fearless award 2023 gewonnen

Leestijd 1 Minuten

Fearless award Justin Manders

Wanneer we het hebben over trouwfotografie, gaat het niet alleen om het vastleggen van momenten; het gaat om het vereeuwigen van emoties, het vertellen van een verhaal en het vastleggen van de essentie van liefde en verbinding. In deze wereld van visuele verhalen is de Fearless Award een van de meest prestigieuze onderscheidingen die een trouwfotograaf kan ontvangen.

Fearless award Justin Manders

Het is met trots dat ik aankondig dat deze foto, in samenwerking met Nathalie Lorier, tijdens een bruiloft bij Oranjerie Groot Warnsborn, een Fearless Award heeft gewonnen. Deze foto legt het exacte moment vast waarop het bruidsboeket, tegen de achtergrond in het midden van het pad wordt gegooid. Het was een eer om dit moment samen te mogen vastleggen en deze erkenning te ontvangen.

Wat deze award bijzonder maakt, is het selectieproces. Elk jaar worden duizenden foto’s van over de hele wereld ingezonden, in de hoop erkend te worden voor hun vakmanschap. Toch ontvangt slechts een klein percentage, ongeveer 1 tot 3% van deze inzendingen, deze onderscheiding. Dit getal vertelt niet zozeer een verhaal van exclusiviteit, maar meer van de diepe overweging en zorgvuldige beoordeling die bij elke selectie komt kijken.

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant