Top 30 Trouwliedjes

Leestijd 4,6 Minuten

De afgelopen 5 jaar dat wij trouwerijen hebben fotograferen hebben wij heel wat trouwliedjes beluisterd. Tijdens de make-up luister je eigen muziek maar wanneer het gaat om de ceremonie of het feest wil je een bepaalde sfeer creëren. Met deze lijstjes krijgen jullie heel wat inspiratie. Ik hoop dat er wat trouwliedjes tussen staan voor jullie en heb je zelf wat suggesties? Laat deze dan achter met een berichtje onder deze pagina.

Bonus tips voor de ceremonie:
1. Neem een back-up usb-stick mee naar de ceremonie en vraag hoe je muziek kan afspelen. Wij hebben te vaak de ceremonie muziek gehoord via een telefoon.
2. Bereken hoelang het nummer moet zijn zodat het nummer mooi eindigt wanneer jullie beide zijn aangekomen. Maak het wel iets langer dan nodig is.

Trouwliedjes voor:

e

De Ceremonie

Het Feest

Ceremonie

Feest

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

200 beste trouwfoto’s

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik een kleine studio waar ik mij met fotografie vermaak, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en wat leven brengt op deze website.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

One Comment

  1. Justin Manders 25 januari 2021 at 20:31 - Reply

    Missen wij muziek dat in het lijstje hoort te staan? Laat het ons weten!

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant