Trouwliedjes

Trouwliedjes

De afgelopen 5 jaar dat wij trouwerijen hebben fotograferen hebben wij heel wat trouwliedjes beluisterd. Tijdens de make-up luister je eigen muziek maar wanneer het gaat om de ceremonie of het feest wil je een bepaalde sfeer creëren. Met deze lijstjes krijgen jullie heel wat inspiratie. Ik hoop dat er wat trouwliedjes tussen staan voor jullie en heb je zelf wat suggesties? Laat deze dan achter met een berichtje onder deze pagina.

Bonus tips voor de ceremonie:
1. Neem een back-up usb-stick mee naar de ceremonie en vraag hoe je muziek kan afspelen. Wij hebben te vaak de ceremonie muziek gehoord via een telefoon.
2. Bereken hoelang het nummer moet zijn zodat het nummer mooi eindigt wanneer jullie beide zijn aangekomen. Maak het wel iets langer dan nodig is.

Trouwliedjes voor:

e

Ceremonie

Feest

Ceremonie

Feest

Door |2022-01-20T13:53:43+01:00januari 25th, 2021|Categorieën: Tips, trouwideeen, Trouwmuziek|Tags: , , |1 Reactie

Gaat er iemand trouwen die je kent? Deel dit verhaal!

Over de auteur:

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten waarover ik verder moet schrijven of wat je wil zien. Ik ben trouwfotograaf en de eigenaar van Justin Manders fotografie. Naast trouwfotografie heb ik ook een kleine studio. Drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat dan zal ik deze beantwoorden.

Eén reactie

  1. Justin Manders 25 januari 2021 om 20:31- Antwoorden

    Missen wij muziek dat in het lijstje hoort te staan? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant