Boudoir fotoshoot met Noël.

Tijdens deze boudoir fotoshoot met Noël heb ik voor het eerst tijdens het fotograferen gefilmd om er een kort filmpje eraan toe te voegen. Het hindert het fotograferen niet en is leuk om er even zo tussendoor te doen. Buiten was het bewolkt dus wij hadden mooi zacht licht tijdens deze boudoir fotoshoot. Veel gelachen en reuze blij met de foto’s.

Ga naar de boudoir pagina
Door |2021-02-01T17:04:29+01:00januari 31st, 2021|Categorieën: 2021, boudoir|Tags: , |0 Reacties

Over de auteur:

Hallo! De naam is Justin Manders en zover als ik mij kan herinneren heb ik altijd al een camera in mijn handen gehad. Fotografie voor mij is de focus op het idee leggen en de ervaring leuk maken. Sinds 2013 ben ik een professionele trouwfotograaf. Aan deze branche heb ik heel wat ongelofelijke momenten te danken. Je maakt heel wat mee en ik zou het voor geen goud willen ruilen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant