Boudoir fotoshoot met Noël

Leestijd 2,8 Minuten

Boudoir fotoshoot met Noël.

Tijdens deze boudoir fotoshoot met Noël heb ik voor het eerst tijdens het fotograferen gefilmd om er een kort filmpje eraan toe te voegen. Het hindert het fotograferen niet en is leuk om er even zo tussendoor te doen. Buiten was het bewolkt dus wij hadden mooi zacht licht tijdens deze boudoir fotoshoot. Veel gelachen en reuze blij met de foto’s.

Ga naar de boudoir pagina

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

200 beste trouwfoto’s

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik een kleine studio waar ik mij met fotografie vermaak, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en wat leven brengt op deze website.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant