Boudoir in Hoek van Holland

Omdat deze maand veel trouwerijen zijn verplaatst door het virus, zijn wij meer gaan richten op Boudoir en Loveshoots. Ruby en ik hadden van te voren onze inspiratiefoto’s aan elkaar doorgestuurd om een goed idee te krijgen wat voor boudoirfoto’s wij zouden maken. Er moesten ook een aantal ruwe foto’s in de serie zitten. Deze zie je aan het einde van de serie. Dit was het resultaat!

Voor fotografen:

Tijdens deze shoot maakte ik gebruik van een CTO gel en een Gobo met verschillende vormen licht om wat meer ‘niet perfect’ licht te creëren. De meeste foto’s zijn gemaakt met een 50 mm 1.4 Sigma Art en een 35 mm 1.4 Sigma Art.

Door |2020-07-19T15:45:13+02:00juni 16th, 2020|Categorieën: Boudior|0 Reacties

Over de auteur:

Hallo! De naam is Justin Manders en zover als ik mij kan herinneren heb ik altijd al een camera in mijn handen gehad. Fotografie voor mij is de focus op het idee leggen en de ervaring leuk maken. Sinds 2013 ben ik een professionele trouwfotograaf. Aan deze branche heb ik heel wat ongelofelijke momenten te danken. Je maakt heel wat mee en ik zou het voor geen goud willen ruilen.

Geef een reactie

Go to Top