Een boudoir shoot. het perfecte cadeau voor jezelf.

Leestijd 4 Minuten

Gepubliceerd op: 11-11-2019Laatst bijgewerkt: 17-03-2022Door Categorieën: Boudoir0 ReactiesTags:

Een boudoir shoot. het perfecte cadeau voor jezelf.

Leestijd 4 Minuten

Na lange tijd met het idee in onze hoofd hebben rond gelopen was het eindelijk zover. Onze eerste boudoir shoot! Samen met Cynthia Veenman van Bruidsmode Boetiek Let’s Shine. Justin regelde de locatie, de modellen en Cynthia deed de haar en make-up. Daarbij regelde de lingerie en een aantal props zoals veren, kaarsen en zelfs 2 bruidsjurken. Wijzelf hadden ook een aantal props meegenomen zoals hele mooie, wel (neppe) 25 roze rozen.

De locatie voor de boudoir shoot was in het Huys van Leyden, in Leiden. Met ontzettende luxe, verschillende gestylde kamers. Wij hadden de groene ruime bruidssuite. Nadat wij bij het hotel aankwamen, kwamen 2 van de 3 modellen tegelijk met ons aan. Zo konden we gelijk aan de slag. Gelijk in de haar en make-up en begonnen te fotograferen met Modi. Dankzij het mooie weer buiten en de mooie zon inval in de kamer was het perfect om te fotograferen. Na Modi gingen wij verder met Shannon. Na ongeveer 3 uur waren wij al op de helft van de boudoir shoot, de tijd ging zo snel!

Later op de dag kwam Charlie, Cynthia hielp haar met de make-up en wij konden nog even napraten met Modi en Shannon wat ze er van vonden. Na ongeveer 6 uur waren wij klaar met de boudoir shoot. De tijd vloog zo snel maar dat kwam omdat het ontzettend leuk was om dit te doen. Alles verliep op rolletjes en iedereen kwam perfect op tijd aan daardoor wij heel relaxed een boudoir shoot van 6 uur met veel plezier konden afronden.

Iedereen ontzettend bedankt voor deze topdag!

Geschreven door Nathalie Lorier

Credits

Locatie
Huys van Leyden, in Leiden

Bruidsmode Boetiek
Let’s Shine

Modellen:
Shannon
Modi
Charlie

boudoir shoot

Voorbereiding boudoir

Hotel boudoir

Natuurlijk licht boudoir

Shoot model roos boudoir

Zacht licht

Close-up boudoir fotografie

boudoir Rotterdam

Boudior poses

Bloemen shoot

Lingerie shoot

Bekijk meer boudoir fotoshoots

Heb je deze al bekeken?

Gerelateerde artikelen

200 beste trouwfoto’s

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

Gepubliceerd op: 11-11-2019Laatst bijgewerkt: 17-03-2022Door Categorieën: Boudoir0 ReactiesTags:
200 beste trouwfoto’s

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 een professionele fotograaf uit het Westland. Afgestudeerd aan de fotovakschool en nog altijd lerend. Vraag mij gerust alles over trouwen en fotografie.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant