Wat is RSVP en waarom is het belangrijk?

Leestijd 1 Minuten

Gepubliceerd op: 24-12-2022Laatst bijgewerkt: 24-12-2022Door Categorieën: Kaarten, Trouwerij plannen0 ReactiesTags:

Wat is RSVP en waarom is het belangrijk?

Leestijd 1 Minuten

Bruidsgasten Justin Manders Fotografie

Wat is een RSVP

RSVP staat voor “Répondez s’il vous plaît”, wat “Beantwoord alstublieft” betekent in het Frans. RSVP wordt gebruikt op bruiloftsuitnodigingen en andere formele uitnodigingen om aan te geven dat de ontvangers moeten laten weten of ze aanwezig zullen zijn op het evenement of niet.

De RSVP-deadline is de datum waarop de ontvangers van de uitnodiging hun aanwezigheid moeten bevestigen. Dit helpt het bruidspaar of de organisatoren van het evenement om een nauwkeurig headcount te krijgen en om voldoende eten en drankjes te regelen voor alle aanwezigen.

Als je een uitnodiging hebt ontvangen met een RSVP-verzoek, is het belangrijk om op tijd te antwoorden en om duidelijk aan te geven of je aanwezig zult zijn of niet. Als je niet zeker bent of je aanwezig zult zijn, is het beleefd om tijdig te laten weten dat je nog niet zeker bent, zodat de organisatoren hun plannen kunnen aanpassen.

Trouwjurk passen 's-Gravenzande Justin Manders Fotografie

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 een professionele fotograaf uit het Westland. Afgestudeerd aan de fotovakschool en nog altijd lerend. Vraag mij gerust alles over trouwen en fotografie.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant