A lijn Trouwjurk | Prachtige inspiratie foto’s

Leestijd 6,8 Minuten

A lijn Trouwjurk

De A-lijn Trouwjurk

A lijn trouwjurken maken een comeback en worden opnieuw een van de meest populaire stijlen. Deze tijdloze jurken hebben een aansluitend lijfje dat uitloopt in een vollere rok, waardoor de bruid een elegante en gracieuze uitstraling krijgt. Als je op zoek bent naar iets traditioneels en toch moderns, dan is een deze a lijn trouwjurk zeker de juiste keuze en daarom ook de favoriet van vele bruidswinkels en bruiden!

De stijl en gevoel

De A lijn trouwjurk is een prachtige en klassieke jurk met een tijdloos model. Doordat het model de taille benadrukt creëert het de illusie van een zandloperfiguur. Hierdoor is deze trouwjurk voor vrijwel ieder lichaamstype een prachtige en elegante match die je er op je mooist uit laat zien tijdens jouw speciale dag.

Een A lijn trouwjurk vormt een Hoofdletter A zoals de naam suggereert. De jurk heeft een nauwe bovenzijde en recht uiteenlopende onderzijde. Daarbij legt dit model het accent op de hoge taille waardoor je silhouet automatisch optisch wat slanker en langer lijkt. Dit maakt deze trouwjurk ook ideaal voor de dames die wellicht wat minder nadruk willen leggen op een klein buikje, brede heupen of hun billen. Dit komt omdat deze simpelweg verdwijnen onder de elegante vorm die losjes om het onderlichaam heen valt en alle aandacht naar boven zal brengen. Waar hopelijk ook een glimlach van oor tot oor te vinden is die jou doet stralen in deze jurk!

a-lijn-trouwjurk
Achterkant A lijn Trouwjurk
A lijn Trouwjurk

De type bruid

De A lijn trouwjurk is een perfecte keuze voor de bruid die er elegant uit wil zien en zich toch comfortabel wil voelen tijdens de speciale dag. De A lijn trouwjurk is niet alleen prachtig en flatteus voor het lichaam. Hij is ook erg praktisch. Dit model trouwjurk is niet te zwaar en daarom erg comfortabel om langere tijd te dragen. Daarnaast kan je er ook gemakkelijk en vrij in bewegen. Je kan de hele dag erin rondlopen, makkelijk zitten en naar hartenlust de avond wegdansen. Dus optimaal genieten van je trouwdag

De voordelen

De tijdloze A lijn trouwjurk kent vele voordelen en valt voor de meeste lichaamstypes erg flatterend. Dit komt doordat deze trouwjurk de aandacht op de taille vestigt en tegelijkertijd de heupen, billen en benen verhult in een elegante en simpele vorm. Enige curves of oneffenheden worden daardoor verborgen wat een mooi effect geeft en de aandacht naar de taille en het bovenlichaam brengt met de illusie van een zandloperfiguur. Voor de langere dames is het een mooie bijkomstigheid dat een A lijn trouwjurk de benen iets korter doet lijken waardoor het silhouet een zachtere uitstraling krijgt. Naast mooi is het trouwjurk ook erg praktisch tijdens de speciale dag. Je kan er makkelijk in bewegen doordat de jurk niet te zwaar is. Je hoeft dan ook niet extra op te letten op de eventuele breedte van de jurk én je kan er de hele avond in dansen.

Bekijk ook bohemian trouwjurk

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

200 beste trouwfoto’s

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wil zien. Je kan ook de portfolio bekijken. Naast trouwfotografie heb ik een kleine studio waar ik mij met fotografie vermaak, drink ik iets te veel koffie en hou ik van een goed gesprek. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en wat leven brengt op deze website.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant