A lijn Trouwjurk | Alles wat je moet weten

Leestijd 5 Minuten

Gepubliceerd op: 19-02-2022Laatst bijgewerkt: 01-11-2022Door Categorieën: Bruiloft, Trouwfotografie, Trouwjurk0 ReactiesTags:

A lijn Trouwjurk | Alles wat je moet weten

Leestijd 5 Minuten

A lijn Trouwjurk

De A-lijn Trouwjurk

A lijn trouwjurken maken een comeback en worden opnieuw een van de meest populaire stijlen. Deze tijdloze jurken hebben een aansluitend lijfje dat uitloopt in een vollere rok, waardoor de bruid een elegante en gracieuze uitstraling krijgt. Als je op zoek bent naar iets traditioneels en toch moderns, dan is een deze a lijn trouwjurk zeker de juiste keuze en daarom ook de favoriet van vele bruidswinkels en bruiden!

De stijl en gevoel

De A lijn trouwjurk is een prachtige en klassieke jurk met een tijdloos model. Doordat het model de taille benadrukt creëert het de illusie van een zandloperfiguur. Hierdoor is deze trouwjurk voor vrijwel ieder lichaamstype een prachtige en elegante match die je er op je mooist uit laat zien tijdens jouw speciale dag.

Een A lijn trouwjurk vormt een Hoofdletter A zoals de naam suggereert. De jurk heeft een nauwe bovenzijde en recht uiteenlopende onderzijde. Daarbij legt dit model het accent op de hoge taille waardoor je silhouet automatisch optisch wat slanker en langer lijkt. Dit maakt deze trouwjurk ook ideaal voor de dames die wellicht wat minder nadruk willen leggen op een klein buikje, brede heupen of hun billen. Dit komt omdat deze simpelweg verdwijnen onder de elegante vorm die losjes om het onderlichaam heen valt en alle aandacht naar boven zal brengen. Waar hopelijk ook een glimlach van oor tot oor te vinden is die jou doet stralen in deze jurk!

a-lijn-trouwjurk
Achterkant A lijn Trouwjurk
A lijn Trouwjurk

De type bruid

De A lijn trouwjurk is een perfecte keuze voor de bruid die er elegant uit wil zien en zich toch comfortabel wil voelen tijdens de speciale dag. De A lijn trouwjurk is niet alleen prachtig en flatteus voor het lichaam. Hij is ook erg praktisch. Dit model trouwjurk is niet te zwaar en daarom erg comfortabel om langere tijd te dragen. Daarnaast kan je er ook gemakkelijk en vrij in bewegen. Je kan de hele dag erin rondlopen, makkelijk zitten en naar hartenlust de avond wegdansen. Dus optimaal genieten van je trouwdag

De voordelen

De tijdloze A lijn trouwjurk kent vele voordelen en valt voor de meeste lichaamstypes erg flatterend. Dit komt doordat deze trouwjurk de aandacht op de taille vestigt en tegelijkertijd de heupen, billen en benen verhult in een elegante en simpele vorm. Enige curves of oneffenheden worden daardoor verborgen wat een mooi effect geeft en de aandacht naar de taille en het bovenlichaam brengt met de illusie van een zandloperfiguur. Voor de langere dames is het een mooie bijkomstigheid dat een A lijn trouwjurk de benen iets korter doet lijken waardoor het silhouet een zachtere uitstraling krijgt. Naast mooi is het trouwjurk ook erg praktisch tijdens de speciale dag. Je kan er makkelijk in bewegen doordat de jurk niet te zwaar is. Je hoeft dan ook niet extra op te letten op de eventuele breedte van de jurk én je kan er de hele avond in dansen.

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant