Comfortabele bruidsschoenen | Advies & lifehacks

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 02-12-2022Laatst bijgewerkt: 03-12-2022Door Categorieën: Bruiloft, Dresscode, Strand, Tips, Trouwfotografie0 ReactiesTags: ,

Comfortabele bruidsschoenen | Advies & lifehacks

Leestijd 2 Minuten

Comfortabele Bruidsschoenen

Comfortabeel in je bruidsschoenen

Bruidsschoenen zien er mooi uit en zorgen ervoor dat je poststuur vleiend is. Het nadeel is alleen dat het op ten duur erg oncomfortabel is. In dit artikel vertellen wij je manieren om de trouwdag te overleven op je bruidsschoenen.

type bruidsschoenen:

Crocs bruidsschoenen

1. Crocs

2. Sneakers

Sandalen bruiloft

3. Sandalen

Bruiloft op blote voeten

4. Ballerina

Blokhakken

5. Blokhak

Laarzen bruiloft

6. Laarzen

Witte Pumps

7. Pump

8. Naaldhakken

Blarenpleisters

Op een trouwdag loop je best ver vooral tijdens de locatieshoot. Plak de blarenpleisters voordat je het huis uitgaat. Zo’n pleister werkt het beste om een blaar te vermijden dan te behandelen. Je kan ze meegeven aan de ceremoniemeester voor het geval je last krijgt.

Bruidsschoenen
bijzondere trouwfoto's

Je bruidsschoenen Inlopen

De beste manier op je bruidsschoenen in te lopen is om ze aan te doen in het huis wanneer je partner er niet is. Doe ze bijvoorbeeld aan tijdens het stofzuigen. Zo blijven ze schoon en loop je ze langzamerhand in.

Bruidsschoenen

Niet te hoge hakken

De plek waar bruiden het meest last hebben is naast de kleine teen of de grote teen. Dit komt vaak door te hoge hakken. Hoewel hoge hakken je postuur mooi maakt zijn ze wel het lastigst om ver op te lopen.

Bruidsschoenen laarzen
Back-up sneakers

Het Combineren van bruidsschoenen

Het is niet ongebruikelijk dat de bruid twee paar schoenen meeneemt. Één voor het lopen en één voor de ceremonie en fotoshoot. Samen met de blarenpleisters kan je de schoenen meegeven aan de ceremoniemeester.

Trouwen op het strand
Boho trouwjurk strand
Bruidslaarzen

Bruidsschoenen en de locatie

Trouw je op het strand of in het bos? Dan zijn platte bruidsschoenen de beste optie. Wil je alsnog de voordelen van hoge hakken? Je kan gewoon op je tenen staan. En wanneer je een stuk moet lopen op zand of gras. Doe dit dan op blote voeten.

Hoge hakken bruiloft

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant