Dieren op een bruiloft | 30 Trouwfoto’s met dieren

Leestijd 3 Minuten

Gepubliceerd op: 18-11-2022Laatst bijgewerkt: 30-11-2022Door Categorieën: Bruiloft, Dieren, Trouwfotografie0 ReactiesTags: ,

Dieren op een bruiloft | 30 Trouwfoto’s met dieren

Leestijd 3 Minuten

Mopshond bruiloft

Trouwfoto’s van dieren op een bruiloft

Je hond of ander dier betrekken op je trouwdag is vermaak voor iedereen. Dieren vinden bruiloften wel een beetje raar maar hoe dan ook doen ze vaak gezellig mee vanwege het aandacht en voer.

In dit artikel laat ik je vooral zien hoe bruidsparen hun of iemand anders dier hebben betrokken bij de bruiloft.

Honden

Honden op een bruiloft zien wij het meest van alle dieren. Ze vinden vaak alles best en doen daarom gezellig mee. Zolang het maar niet te druk is. Ze zijn daarom bijna heel de dag aanwezig behalve bij het trouwfeest.

Hond op bruiloft
Hond op bruiloft
Hond op bruiloft
Alaska-malamute bruiloft
honden op bruiloft
Hond op trouwerij
Hond op bruiloft
Hond op bruiloft
Hond op trouwerij gapen

Katten

Weinig bruidsparen nemen hun kat mee naar hun bruiloft, want deze dieren houden niet van de drukte. Ze komen wel op de foto in de ochtend bij het gereed maken. Ze vinden de trouwjurk leuk om op te liggen en om hun nagels erin te zetten.

Schapen

Wat moet ik zeggen over schapen op een bruiloft? Ze staan in een wei en ze eten gras. De meeste schapen kijken je schaapachtig aan en komen niet dichtbij maar soms zitten er één of twee schapen bij die nieuwsgierig zijn. Als je een groepsfoto wil maken bij deze dieren, neem dan voer mee.

Ezels & Paarden

Ezels zijn erg nieuwsgierig en eigenwijs. Het kan dus alle kanten op gaan. Paarden passen vaak wat beter bij een kasteel trouwerij en ezels passen meer bij een boerderij of festival trouwerij. Het lijkt misschien een trend maar ook deze dieren doen alles voor eten.

Paard bruiloft

Vogels

Vogels worden gebruikt om de ringen aan te laten komen vliegen. Er zijn verhalen dat ze gewoon doorvliegen met de trouwringen.

grijze roodstaartpapegaai
Kippen op bruiloft

~ Bonus ~

Insecten

De insect die het meest op een trouwerij voorkomt is de vlinder! Ze worden gebruikt bij de traditie om iemand te herdenken en om het bruidspaar geluk te wensen.

insecten bruiloft
Vlinder op trouwjurk

Is er een dier mee op jullie bruiloft? Wat voor rol zal hij of zij hebben?
Laat
het weten in de reacties hier onder!

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant