Een perfect cadeau voor jezelf

Na lange tijd met het idee in onze hoofd hebben rond gelopen was het eindelijk zover. Onze eerste bourdior fotoshoot! Samen met Cynthia Veenman van Bruidsmode Boetiek Let’s Shine. Justin regelde de locatie, de modellen en Cynthia deed de haar en make-up. Daarbij regelde de lingerie en een aantal props zoals veren, kaarsen en zelfs 2 bruidsjurken. Wijzelf hadden ook een aantal props meegenomen zoals hele mooie, wel (neppe) 25 roze rozen.

De locatie voor de bourdior shoot was in het Huys van Leyden, in Leiden. Met ontzettende luxe, verschillende gestylde kamers. Wij hadden de groene ruime bruidssuite. Nadat wij bij het hotel aankwamen, kwamen 2 van de 3 modellen tegelijk met ons aan. Zo konden we gelijk aan de slag. Gelijk in de haar en make-up en begonnen te fotograferen met Modi. Dankzij het mooie weer buiten en de mooie zon inval in de kamer was het perfect om te fotograferen. Na Modi gingen wij verder met Shannon. Na ongeveer 3 uur waren wij al op de helft van de boudoir shoot, de tijd ging zo snel!

Later op de dag kwam Charlie, Cynthia hielp haar met de make-up en wij konden nog even napraten met Modi en Shannon wat ze er van vonden. Na ongeveer 6 uur waren wij klaar met de shoot. De tijd vloog zo snel maar dat kwam omdat het ontzettend leuk was om dit te doen. Alles verliep op rolletjes en iedereen kwam perfect op tijd aan daardoor wij heel relaxed een boudoir shoot van 6 uur met veel plezier konden afronden.

Iedereen ontzettend bedankt voor deze topdag!

Geschreven door Nathalie Lorier

Credits

Locatie
Huys van Leyden, in Leiden

Bruidsmode Boetiek
Let’s Shine

Modellen:
Shannon
Modi
Charlie

Voorbereiding boudoir

Hotel boudoir

Natuurlijk licht boudoir

Shoot model roos boudoir

Zacht licht

Close-up boudoir fotografie

boudoir Rotterdam

Mooi op de foto boudoir

Boudior poses

Blije boudior foto's

Bloemen shoot

Mooi en Sexy Shoot

Lingerie shoot

Blog

Door |2021-01-13T16:19:46+01:00november 11th, 2019|Categorieën: boudoir|Tags: |0 Reacties

Over de auteur:

Hallo mijn naam is Justin Manders en ik ben eigenlijk heel langzaam in fotografie gerold. Na een IT opleiding niet te hebben afgerond was ik op zoek naar iets nieuws en vulde mijn tijd op met het gene wat ik leuk vond en dat was fotografie. Later begon ik mijn opleiding bij de Fotovakschool en had mijn diploma na 3 jaar in 2013. Kort daarna ging een vriendin trouwen en toen kwamen steeds meer trouwerijen. In deze tijd heb ik veel geleerd. Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gek op het vak. De foto's die voor mij het meest betekenen zijn degene met veel emoties en dan maakt het niet uit welke gevoel dat ook is. Dat vind ik mooi.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant