Trouwen in Kasteel de Haar

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 05-10-2022Laatst bijgewerkt: 30-10-2022Door Categorieën: Bruiloft, Fotolocaties, Tips, Trouwfoto's, Trouwideeen, Trouwlocatie0 ReactiesTags: ,

Trouwen in Kasteel de Haar

Leestijd 2 Minuten

kasteel de haar trouwen

Een sprookjesachtige trouwlocatie

Trouwlocatie Kasteel de Haar is een grote trouwlocatie in het Utrechtse dorpje Haarzuilen met veel natuur en verborgen plekjes. In dit artikel vertellen wij de mogelijkheden wanneer je hier trouwt en laten wij trouwfoto’s zien.

Overzicht van Kasteel de Haar

Hieronder zie je in de video hoe groot de trouwlocatie is samen met een aantal parken en tuinen. De locatie is eigenlijk nog veel groter zoals je kan zien op de plattegrond van het Kasteel.

De mogelijkheden

De trouwceremonie

Op Kasteel de Haar is het mogelijk om zowel binnen als buiten te trouwen. Beide opties geven je een kasteel gevoel, omdat alles authentiek is en helemaal in Nederlandse Neogotieke stijl.

Receptie

De receptie kan op twee verschillende locaties worden gehouden, bij het Tuynhuis en in het Koetshuis.

Het Tuynhuis

Het Tuynhuis zit aan de gracht van het kasteel. Deze locatie is georiënteerd naar het westen waardoor je aan het eind van de dag veel zonlicht hebt.

Het Koetshuis

Bij de entree van Kasteel de Haar vindt je het Koetshuis. Hier wordt vaak het trouwfeest gegeven vanwege de grote binnenlocaties. Hier bevindt zich het restaurant en de feestzaal. De feestzaal is groot genoeg om een band te laten optreden.

Het vervoer

Met eigen vervoer kunnen jullie tot aan het kasteel rijden. Dit moet wel aangegeven worden bij de receptie.

Mensen met een beperking

Voor de lichamelijk beperkte mensen kan er een golfkar worden geregeld.

De locatieshoot

Om te fotograferen op Kasteel de Haar raden wij fijne schoenen mee te nemen. Het is een enorme plek en het heeft daarom ook tijd nodig de mooie plekken af te lopen zoals het doolhof, de vele mooie water plassen, de bossen, de kasteel tuinen, bruggen en natuurlijk het Kasteel.

Heb je deze al bekeken?

Gerelateerde artikelen

200 beste trouwfoto’s

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

Gepubliceerd op: 05-10-2022Laatst bijgewerkt: 30-10-2022Door Categorieën: Bruiloft, Fotolocaties, Tips, Trouwfoto's, Trouwideeen, Trouwlocatie0 ReactiesTags: ,
200 beste trouwfoto’s

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 een professionele fotograaf uit het Westland. Afgestudeerd aan de fotovakschool en nog altijd lerend. Vraag mij gerust alles over trouwen en fotografie.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant