Trouwen in Kasteel de Haar

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 05-10-2022Laatst bijgewerkt: 30-10-2022Door Categorieën: Bruiloft, Fotolocaties, Tips, Trouwfoto's, Trouwideeen, Trouwlocatie0 Reacties op Trouwen in Kasteel de HaarTags: ,

Trouwen in Kasteel de Haar

Leestijd 2 Minuten

kasteel de haar trouwen

Een sprookjesachtige trouwlocatie

Trouwlocatie Kasteel de Haar is een grote trouwlocatie in het Utrechtse dorpje Haarzuilen met veel natuur en verborgen plekjes. In dit artikel vertellen wij de mogelijkheden wanneer je hier trouwt en laten wij trouwfoto’s zien.

Kasteel de Haar

Overzicht van Kasteel de Haar

Hieronder zie je in de video hoe groot de trouwlocatie is samen met een aantal parken en tuinen. De locatie is eigenlijk nog veel groter zoals je kan zien op de plattegrond van het Kasteel.

De mogelijkheden

De trouwceremonie

Op Kasteel de Haar is het mogelijk om zowel binnen als buiten te trouwen. Beide opties geven je een kasteel gevoel, omdat alles authentiek is en helemaal in Nederlandse Neogotieke stijl.

Binnen Ceremonie Kasteel de Haar
Buiten Ceremonie Kasteel de Haar

Receptie

De receptie kan op twee verschillende locaties worden gehouden, bij het Tuynhuis en in het Koetshuis.

Het Tuynhuis

Het Tuynhuis zit aan de gracht van het kasteel. Deze locatie is georiënteerd naar het westen waardoor je aan het eind van de dag veel zonlicht hebt.

Tuynhuis Kasteel de Haar
Tuynhuis Kasteel de Haar

Het Koetshuis

Bij de entree van Kasteel de Haar vindt je het Koetshuis. Hier wordt vaak het trouwfeest gegeven vanwege de grote binnenlocaties. Hier bevindt zich het restaurant en de feestzaal. De feestzaal is groot genoeg om een band te laten optreden.

Het Koetshuis Kasteel de Haar
Het Koetshuis Kasteel de Haar
Het Koetshuis trouwfeest Kasteel de Haar

Het vervoer

Met eigen vervoer kunnen jullie tot aan het kasteel rijden. Dit moet wel aangegeven worden bij de receptie.

Ingang van Kasteel de Haar Justin Manders Fotografie

Mensen met een beperking

Voor de lichamelijk beperkte mensen kan er een golfkar worden geregeld.

Golfkar Kasteel de Haar

De locatieshoot

Om te fotograferen op Kasteel de Haar raden wij fijne schoenen mee te nemen. Het is een enorme plek en het heeft daarom ook tijd nodig de mooie plekken af te lopen zoals het doolhof, de vele mooie water plassen, de bossen, de kasteel tuinen, bruggen en natuurlijk het Kasteel.

Trouwen op Kasteel de Haar
Kasteel de haar panorama Utrecht Justin Manders Fotografie
Trouwceremonie buiten Kasteel de Haar

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professionele fotograaf in het Westland. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de fotovakschool en blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van bijscholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Mijn specialisatie ligt in het vastleggen van trouwreportages, waarbij ik de unieke momenten en emoties op een prachtige manier weet vast te leggen. Als je vragen hebt over trouwen of fotografie, aarzel dan niet om mij te benaderen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant