Trash The Dress | Voorbeelden + Tips

Leestijd 2,9 Minuten

Trash The Dress fotoshoot

Trash The Dress

Na de trouwdag kan je ervoor kiezen om een trash the dress fotoshoot te doen. Waarbij je alles mag doen wat niet handig zou zijn op je trouwerij. In dit artikel vertellen we je alles over deze fotoshoot.

Wat is een trash the dress shoot?

Bij een trash the dress fotoshoot gaat het om het ontsieren van je trouwjurk. Dit kan je doen met verf, rook, modder, noem maar op. Op deze manier kies je er dus voor om de jurk niet te bewaren wanneer deze helemaal vies of kapot is. Deze fotoshoot hoeft niet te betekenen dat je de jurk nooit meer aan kan doen. Zo kan je met de trouwjurk in zee springen en later drogen en naast wat zandkorrels kan je hem makkelijk weer aantrekken. Je kan het zo gek maken zoals je het zelf wilt.

Fotolocaties voor de trash the dress

Misschien letten je teveel op je trouwjurk om deze niet vies te maken. Misschien is het nu even denken waar je de jurk wel vies kan maken. Hier zijn een aantal fotolocaties waar je terecht kan:

  • Het strand
  • Het bos
  • Een fabriek
  • Een kas
  • Een meer
  • Een ruïne
  • Een fotostudio
  • Een zwembad

De juiste tijd

Iedere tijd na je bruiloft is een een geschikte tijd. Je kan ervoor kiezen om jullie te laten fotograferen wanneer het nog warm genoeg is. Aangezien de meerderheid in de zomer trouwt zal het waarschijnlijk vrij kort erna gebeuren of één jaar na jullie trouwdag om het te vieren. Als je het in de winter wilt doen kan je ook kiezen voor een binnenlocatie zoals het zwembad.

Drone foto van bruid op het zand

Tips voor de shoot

De shoot lijkt vanzelfsprekend maar er zijn een paar kleine dingen waar je rekening mee wilt houden:

1. Wacht op het laatst om je trouwjurk echt vies te maken. Daarvoor kan je namelijk nog prima foto’s maken van een schone trouwjurk.

2. Als je make-up gebruikt zorg ervoor dat het waterproof is.

3. Neem slippers, een handdoek en extra kleding mee.

4. Anderhalf uur voor zonsondergang is vaak het mooist vanwege de stand van de zon.

Tot slot

Het is een geweldige fotoshoot om te ervaren. Het is misschien alleen zonde van de trouwjurk maar gelukkig heb je de foto’s nog.

Zee foto met bruid

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het.

200 beste trouwfoto’s

About the Author: Justin Manders

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Laat mij vooral weten wat je wilt zien. Hier kan je mijn hele portfolio bekijken. Sinds 2013 fotografeer ik professioneel, nadat ik de Fotovakschool in Rotterdam heb afgerond. Wat mij het meest aantrekt bij fotografie is de mens en alle dingen die daarbij komen, daar kan ik eindeloos naar kijken.
Bekijk de 200 beste trouwfoto’s

Leave A Comment

Ga naar de bovenkant