10 populaire openingsdans liedjes voor een bruiloft

Leestijd 2 Minuten

Gepubliceerd op: 13-10-2022Laatst bijgewerkt: 05-02-2023Door Categorieën: Bruiloft, Tips, Trouwfeest0 Reacties op 10 populaire openingsdans liedjes voor een bruiloftTags: , ,

10 populaire openingsdans liedjes voor een bruiloft

Leestijd 2 Minuten

Hollandse bruid en bruidegom dansen op een feest.


Populaire openingsdans liedjes voor een bruiloft

Er zijn verschillende liedjes die bruidsparen veelal selecteren voor hun openingsdans op hun huwelijksfeest. Hieronder een aantal populaire opties:

  1. “At Last” by Etta James

  1. “I Don’t Want to Miss a Thing” by Aerosmith

  1. “All Of My Life I’ve Waited For You” by Sam Cooke

  1. “Can’t Help Falling in Love” by Elvis Presley

  1. “You’re the First, the Last, My Everything” by Barry White

  1. “I Choose You” by Sara Bareilles

  1. “You Are the Best Thing” by Ray LaMontagne

  1. “Marry Me” by Train

  1. “I’m Yours” by Jason Mraz

  1. “I Could Not Ask for More” by Edwin McCain

Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. Houd bij het kiezen van een nummer voor je eerste dans rekening met je persoonlijke stijl en wat het meest logisch is voor jullie als koppel. Sommige koppels kiezen voor een langzame en romantische ballad, terwijl anderen kiezen voor een vrolijker of speelser nummer. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het een nummer is dat voor jullie beiden een speciale betekenis heeft.

Een bruid en bruidegom die sierlijk hun openingsdans uitvoeren op de melodie van romantische liedjes tijdens hun huwelijksreceptie.


Openingsdans checklist

Hier is een checklist om u te helpen bij het plannen van de eerste dans van uw bruiloft:

1. Kies een nummer:

Kies het nummer waarop je wilt dansen. Overweeg uw persoonlijke stijl en wat voor u als koppel het meest logisch is.

2. Oefenen:

Oefen je eerste dans samen om er zeker van te zijn dat je comfortabel en zelfverzekerd bent op de grote dag. U kunt overwegen danslessen te nemen of een choreograaf in te huren om u te helpen.

3. Plan de logistiek:

Bepaal de details van je eerste dans, zoals wanneer deze zal plaatsvinden en waar deze zal worden gehouden. Misschien wil je dit met je DJ of band bespreken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

4. Overweeg de kleding:

kies je kleding voor de eerste dans. Als je een lange trouwjurk draagt, wil je misschien schoenen kiezen die comfortabel zijn om te dansen.

5. Plan speciale effecten:

als je speciale effecten aan je eerste dans wilt toevoegen, zoals confetti of sterretjes, zorg er dan voor dat je dit plant en coördineert met je bruiloftsverkopers.

Ik hoop dat deze checklist je helpt bij het plannen van een gedenkwaardige en betekenisvolle eerste dans voor je bruiloft. Vergeet niet om plezier te hebben en te genieten van het moment met je partner!

Vind je dit artikel leuk? Bewaar of deel het met vrienden.

Plan nu jullie droombruiloft met onze trouwfotografie
Neem vandaag nog contact op

Over de auteur: Justin Manders

Als trouwfotograaf sinds 2013 heb ik het voorrecht om voortdurend de mooiste kanten van mensen te zien. Mijn rol is om mensen en momenten te observeren en sturen, zodat ze op de meest plezierige manier herinnerd worden. Ik sta altijd open voor een goed gesprek, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant